18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

PSD Bistrița: Se poate să ne aducem aminte și să fim corecți?

PSD Bistrița comentează, într-o postare pe pagina de socializare, în legătură cu lucrările care se efectuează la Liceul Tehnologic de Servicii din Bistrița. 

Liceul Tehnologic de Servicii, vizitat recent de administrația actuală, se reabilitează datorită unei finanțări obținute de fosta conducere a primăriei.

Apreciem aportul actualei conduceri, inclusiv adiționarea și adaptarea contractului. Ne bucurăm că vizitează toate aceste șantiere. Dar totuși, ar merita menționate și meritele celor ce au obținut banii europeni”, subliniază cei de la PSD Bistrița. 

Foto credit @ Ioan Turc 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Sigur ca putem sa ne aducem aminte. Si sa fim corecti.
    De exemplu imi aduc cu placere aminte si cum arata orasul inainte de prostia asta de „Linie verde” care a spart tot orasul, distrus trotuare intregi, construit „piste de bicilete” la limita functionalitatii lor sau nefunctionale, cu locuri de parcare distruse, lucrare pe care o datoram maretei conduceri a PSD de pe vreme lui Cretu. Cum sa nu, ne aducem aminte tot, stati linistiti. Si va recunoastem meritele.
    Ne vedem la vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!