21.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

PSD Bistrița: Se poate să ne aducem aminte și să fim corecți?

PSD Bistrița comentează, într-o postare pe pagina de socializare, în legătură cu lucrările care se efectuează la Liceul Tehnologic de Servicii din Bistrița. 

Liceul Tehnologic de Servicii, vizitat recent de administrația actuală, se reabilitează datorită unei finanțări obținute de fosta conducere a primăriei.

Apreciem aportul actualei conduceri, inclusiv adiționarea și adaptarea contractului. Ne bucurăm că vizitează toate aceste șantiere. Dar totuși, ar merita menționate și meritele celor ce au obținut banii europeni”, subliniază cei de la PSD Bistrița. 

Foto credit @ Ioan Turc 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Sigur ca putem sa ne aducem aminte. Si sa fim corecti.
    De exemplu imi aduc cu placere aminte si cum arata orasul inainte de prostia asta de „Linie verde” care a spart tot orasul, distrus trotuare intregi, construit „piste de bicilete” la limita functionalitatii lor sau nefunctionale, cu locuri de parcare distruse, lucrare pe care o datoram maretei conduceri a PSD de pe vreme lui Cretu. Cum sa nu, ne aducem aminte tot, stati linistiti. Si va recunoastem meritele.
    Ne vedem la vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...