11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO : Virgil Boldor, hair stylist-ul celebru pe TikTok ce schimbă înfățișarea oamenilor străzii din București, este bistrițean

Tot mai multe povești ale oamenilor străzii din Bucureșți, care vor să-și schimbe viața după ce au fost tunși de Virgil, ies la iveală. HairStylistul celebru pe TikTok este bistrițean la origini.

S-a născut în Bistrița și a urmat cursurile la INFOEL. Apoi a dezvoltat o pasiune pentru ”schimbarea înfățișării”, ajungând să dețină un salon propriu în București – ”Virgil The Barber”.

În social media a postat ”pașii săi spre succes” și modul în care s-a perfecționat în arta hairstyle-ului. Mai mult, a devenit viral pe TikTok, oferind ponturi și exemple de ”lucru bine făcut”. Deține chiar și o școală de frizerie, cucerind premii și titluri pe această ramură.

Noua sa pasiune- să schimbe viețile oamenilor străzii

De ceva timp, Virgil și-a pus în cap să facă un bine oamenilopr străzii. Astfel că a mers ”pe la colțuri și zone rău famate”, a luat oamenii de pe stradă și le-a schimbat înfățișarea. Impresionați de gestul bistrițeanului, și în timp ce admirau modul în care se transformă, oamenii începeau să-și spună poveștile de viață. Iar Virgil i-a înregistrat și a făcut publice poveștile lor.

De la abandon la greșeli în administrarea finanțelor, la dependențe sau alte motive, oamenii spun toți același lucru: Au ajuns pe străzi dar vor să iasă de acolo. Se bat însă de reticența celor din jur care nu vor să le mai acorde o șansă.

Virgil Boldor nu doar că le redă încrederea în ei, dar îi și îndrumă spre locuri unde pot găsi ajutor.

Povestea lui Ștefănuț a devenit cunoscută zilele trecute. 

În timp ce stătea pe scaunul fizerului, ca să fie tuns, Ștefănuț și-a dezvăluit povestea de viață, dar și ce probleme are în prezent. A început cu abandonul, tatăl său plecând în Spania și lasându-l pe străzi, cu niște prieteni. Copil fiind, a băut până a intrat în comă alcoolică.

Acum… stă pe străzi, doarme în case părăsite și reușeste să se spele la o cabină de duș, contra sumei de 10 lei. S-a plâns că nu poate să se angajeze, pentru că se lovește de prea multe prejudecăți în societate și nici nu are condițiile unui trai decent, ca să facă față unui job” scrie bzi.ro

La final, a primit și un set de haine noi, dar și încălțăminte, iar înfățișarea sa nu mai avea nicio legătură cu omul străzii de dinainte, așa cum singur a recunoscut.

Și pe contul său de Facebook, Virgil face cunoscute poveștile de viață a oamenilor cărora le redă speranță schimbându-le înfățișarea.

Astăzi am cunoscut un om al străzii , un domn de 73 de ani , un om deosebit cu o poveste de viata impresionantă” – a scris acesta pe contul său.

Până să apăreți, chiar mă gândeam… Doamne, oare de ce sunt așa blestemat?” îi spun oamenii străzii lui Virgil. 

Iar viața lor se schimbă…

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?