6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO: Gavrilaș Mureșan și Dorel Cosma sunt de astăzi cetățeni de onoare!

Două personaje semnificative pentru municipiul Bistrița au devenit astăzi cetățeni de onoare! Celor doi bărbați le-a fost acordat acest titlu astă-seară, într-o ceremonie premergătoare concertelor de la Târgul Mare al Bistriței.

Este vorba despre doctorul Gavrilaș Mureșan și omul de cultură Dorel Cosma. Ambii au fost decorați astăzi cu titlul de cetățean de onoare chiar de către Ovidiu Crețu, primarul Bistriței. Despre ambii cetățeni s-au spus multe cuvinte de laudă care au venit din partea primarului, dar mai ales din partea celor două persoane alese pentru laudatio, consilierul Sorin Hangan și scriitoarea Elena M. Cîmpan.

Doctorul Gavrilaș Mureșan este cel care a înfiinţat clinica Sanovil în Bistriţa și se remarcă mai ales în dezvoltarea și susținerea chirurgiei laparoscopice în ginecologie. Vezi ce spune consilierul Sorin Hangan despre reușitele medicului ginecolog în videoclipul de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/tIJAv8IZxQU” /]

Dorel Cosma este managerul Centrului Cultural Municipal, instituție pe care o conduce de 12 ani. Tot el este cel care a avut ideea festivalului „Nunta Zamfirei” ce a debutat în 1991. Scriitoarea Elena M. Cîmpan a trecut în revistă toate succesele lui Dorel Cosma adunate de-a lungul anilor. Vezi ce spune aceasta în videoclipul de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/qJWdWVPsNd4″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: