15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

VIDEO Îmbulzeala în magazine n-o s-o vedem nici de sărbători. Ce regulă vrea să le impună retailerilor prefectul

Prefectul Stelian Dolha a precizat într-o conferință de presă faptul că va propune Comitetului Național pentru Situații de Urgență să ia o măsură la nivel național de sărbătorile de iarnă și anume să nu permită magazinelor să primească concomitent mai mult de 30% din  capacitatea sa. Acesta speră ca dacă măsura nu va fi luată la nivel național, să fie adoptată măcar la nivel local.

Potrivit prefectului Stelian Dolha impunerea magazinelor să primească concomitent doar maxim 30% din numărul total de clienți este una dintre cele mai bune măsuri luate în această perioadă.

Mai mult, prefectul vrea ca această măsură să rămână în vigoare și de sărbătorile de iarnă, când magazinele sunt luate cu asalt de bistrițeni din întreg județul. Acesta va propune ca măsura să fie luată la nivel național.

„Încărcătura de doar 30% pe magazine o să o propun ca și măsură pentru sărbători, în continuare, Comitetului Național pentru Situații de Urgență, ca măsură de protecție a populației. Nu știu dacă o să se aplice la nivel național, dar să ne dea voie să o aplicăm la nivel județean. Cred că a fost una dintre cele mai bune măsuri pe care am reușit să o luăm și să își aibă efectele”, a precizat, într-o  conferință de presă, prefectul Stelian Dolha.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

În showroom-ul Materom Automotive, între 1 și 31 Martie, primești un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...