18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

VIDEO: Încă o numire controversată la Consiliul Județean

După ce s-a făcut mare vâlvă în jurul fratelui lui Radu Moldovan, ajuns la conducerea Aquabis, o altă numire e controversată. E vorba de noul director al Gloria 2018. „Mi se pare că deja cineva le face atât de intenționat și atât de pe față, încât ar trebui să începem, cu toții, să ne punem semne de întrebare”, a ripostat liberalul Florin Moldovan.

În ședința de Consiliu Județean, de la finele lunii septembrie, liberalul Florin Moldovan a cerut conducerii CJ BN punerea în funcții de conducere a instituțiilor a oamenilor calificați. Acesta s-a referit în mod special la Gloria 2018.

„Am înțeles că Gloria 2018 va avea un nou director, în locul domnului Pintea. Sper să nu fie promovat din zona CFR-ului, ci să fie cineva care merită. E nevoie de cineva bun. Să nu se facă așa cum s-a făcut și la Aquabis”, a declarat Florin Moldovan la vremea respectivă.

Vicepreședintele CJ BN l-a asigurat că pentru postul de director al Gloria 2018 se organizează un concurs, și totul e transparent.

Ieri, în ședința de Consiliu Județean, Florin Moldovan s-a arătat indignat de noua conducere a clubului sportiv.

„Încă din luna septembrie, am semnalat faptul că pentru postul de director al clubului Gloria 2018 este cu adevărat nevoie de un profesionist. Dar în urma angajărilor făcute în ultima vreme la Consiliul Județean, văd că facem aceeași pași: prietenii sau rudele. Și aici mă refer la domnul Eugen Cosma care a câștigat acel concurs, nefiind calificat pentru activități sportive. (…) Avem cazul LDp-ului, a Aquabis-ului, unde stă fratele președintelui. Iată că acum avem și cazul Gloria 2018, unde un fost om din prefectură, care știa că își pierde locul de muncă, a fost transferat la Gloria 2018, unde noi, ca și Consiliu Județean, băgăm peste un million de euro.(…).  Mi se pare că deja cineva le face atât de intenționat și atât de pe față încât ar trebui să începem, cu toții, să ne punem semne de întrebare”, a ripostat liberalul Florin Moldovan.

Declarația sa integrală, aici:

[arve url=”https://youtu.be/NWV8cxV73tQ” /]

 

„Nu a fost transferat. S-a organizat concurs. A participat la concurs”, i-a replicat vicepreședintele CJ BN.

Eugen Cosma a fost director al Cancelariei Prefectului județului Bistrița-Năsăud. Marius Pintea, cel a cărui funcție a preluat-o acum la clubul Gloria 2018, a fost director în perioada septembrie 2018 – iulie 2019.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...