-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Torturile de înghețată ale Anielei…O nebunie dulce…

Aniela Vălean i-a cucerit pe bistrițeni cu înghețatele sale. Cea de orez cu lapte și cea de caramel sărat au fost cele mai căutate în acest an, dar au crescut vânzările și la sorbeturile de fructe, înghețată mai puțin cremoasă, dar mai…înghețată. Iar dacă știți mari iubitori ai înghețatei făcute de Gelateria Aniela, să le spuneți că de ziua lor pot avea pe masă un tort de înghețată făcut exact pe gustul lor. Așadar, dacă sărbătoritul iubește înghețata de lavandă și cea de orez cu lapte sau de zmeură ori poate cea de ciocolată Kinder, poate avea pe masă un tort cum nu s-a mai văzut, făcut special, cu drag și dedicație pentru sarbatoritul care iubește înghețata.

De exemplu, în fotografia de mai jos este un tort făcut dintr-o combinație de înghețată de caramel sărat, peste care s-a așezat un strat generos de sos caramel, apoi a fost pus un nou strat de înghețată de vanilie, urmat de un contrast delicios din sos de zmeură și povestea s-a încheiat cu înghețată de fistic, sos de fistic și granule de fistic.

Iar pentru cei care au o alimentație vegană, mai jos este un tort pe gustul lor, absolut delicios, realizat dintr-un straturi de înghețată din ciocolată neagră, cocos și mango, iar deasupra, pentru un contrast de culoare și gust s-a așezat un strat generos de sos de zmeură:

Nu uitați că la Gelateria Aniela găsiți și înghețată de post, așa că dacă vă doriți tort de post, îl puteți avea, exact pe gustul vostru.

Torturile pot avea 1 kg sau puțin peste și sunt livrate în caserole speciale pentru torturi de înghețată, termoizolante. Ce mai trebuie să știți este că torturile de înghețată trebuie comandate cu cel puțin o zi înainte, iar daca sunați la tel. 0744601167 pentru a lansa comanda, puteți discuta și compoziția personalizată pe care o doriți.

Peste iarnă, înghețata Aniela poate fi găsită la gelateria cu același nume de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din Bistrița, în zona Bisericii de la Coroana, colț cu intersecția cu strada Dornei. Gelateria Aniela a pregătit deja un meniu de iarnă în care wafele calde se combină perfect cu înghețata și, important, puteți cere să fie de post dacă cumva postiți. De altfel tot meniul de iarnă este inedit și unic, iar dacă vreți ceva special cereți ceaiul Rudolph. Este o nebunie!

Dacă dați un Like paginii de Facebook Gelateria Aniela veți rămâne la curent cu toate noutățile și veți ști ce să cereți. Despre zecile de sortimente de cafea și ceaiurile aromate nu vă mai spunem, sigur le-ați descoperit deja.

Despre meniul de iarnă puteți citi aici: http://www.bistriteanul.ro/gelateria-aniela-toamna-cu-miros-de-lapte-si-scortisoara/

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...