18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

La furat, nu la-ntins mâna: Un minor identificat și un tânăr reținut. CE au făcut:

Polițiștii au reușit identificarea a doi hoți. E vorba de un minor ce a furat dintr-o casă și un tânăr ce a furat din patru case. Mai mult, acesta din urmă a și distrus câteva lucruri în incinta unei firme. De aceea a și fost reținut:

Ieri au fost identificați doi hoți.

Unul, minor, a furat o bunicuță din Budești. Acesta a sustras din casa femeii bani, la începutul lunii octombrie.

„La data de 26 noiembrie a.c., ca urmare a verificărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă la data de 12 octombrie a.c., de către persoane necunoscute, în dauna unei femei, în vârstă de 72 de ani, din Budești, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au identificat persoana bănuită de comiterea faptei în persoana unui minor, de 14 ani, din Budești, care ar fi sustras 2000 de lei din locuința femeii. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, cei 2000 de lei fiind restituiți persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Al doilea hoț identificat are o activitate mai… stufoasă. Nu doar că a furat din patru case, dar a și distrus obiecte în incinta unei firme. Nu e de mirare că oamenii legii îl vor după gratii.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Josenii Bârgăului, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, respectiv distrugere. În fapt, în perioada 24 iunie – 24 noiembrie a.c., tânărul este bănuit că ar fi sustras patru telefoane mobile, în valoare totală de aproximativ 3710 lei, din patru locuințe situate pe raza localităților Josenii Bârgăului, Strâmba, Mijlocenii Bârgăului și Prundu Bârgăului, și ar fi provocat distrugeri în incinta unei societăți comerciale din Josenii Bârgăului, cauzând un prejudiciu estimat la 300 de lei. Față de persoana bănuită de comiterea infracțiunilor, polițiștii din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...