25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

VIDEO – INCREDIBIL: S-a blocat deschiderea pârtiei în hârtii! N-avem noroc!

A fost rece și încă e! Echipamente performante avem! Dar ajungem din nou la aceeași concluzie: n-avem noroc! Deschiderea pârtiei s-a blocat în… hârtii.

Suntem aproape la mijlocul lunii ianuarie, iar pârtia de schi încă nu a fost deschisă. În 4 decembrie, tunurile cele noi au fost pornite pentru a face zăpadă, afară arătând – 6 grade.

Apoi temperaturile au urcat, dar, cu puțin înainte de sărbători, au început să scadă, ajungând chiar la – 14 grade, pentru câteva zile consecutiv.

A căzut chiar și zăpadă din cer, dar degeaba! Pârtia TOT nu a fost deschisă, deși oamenii se distrau la baza ei sau pe Dealul Budacului.

Concluzia a fost simplă:

Avem zăpadă, avem ditai pârtia cu nocturnă, păcat că n-am avut noroc

Totuși, am sperat că pârtia se va deschide. Viceprimarul Cristian Niculae a fost întrebat despre pârtie, în conferința de presă pe care a susținut-o, pe tema gunoiului.

El s-a spălat pe mâini:

[arve url=”https://youtu.be/_1TsT4R9MRk” /]

Reporterii Bistrițeanul.ro l-au contactat pe viceprimarul Muthi care a confirmat încă o dată că n-avem noroc. deschiderea pârtiei s-a blocat în… hârtii. Ar exista oarecum o speranță, spre sfârșitul săptămânii viitoare, dar nu e sigur.

„Am avut o discuție cu colegii care se ocupă de pârtie. Am înțeles că săptămâna viitoare s-ar putea să fie șanse, așa, pe final de săptămână. ISCIR -izarea (n.r. sosirea avizului de funcționare de la ISCIR) ar putea să fie undeva pe miercuri, dar înțeleg că nu dăm drumul până la final de săptămână. Mai vedem luni, marți. Că lucrurile se schimbă. Nu am putut deschide mai repede tocmai din cauza ISCIR-izării. Acolo am trimis toate documentele ca să putem ISCIR-iza echipamentul ăla nou instalat, și să putem da drumul și pentru cei mai tineri, mai mici. Pentru copii, mai exact. Vom vedea mai exact pe luni, pe marți”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, viceprimarul Gelu Muthi.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...