16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

GRAV – Bistrița: A căzut de pe casă, de la 4 metri înălțime

Un grav incident a avut loc în municipiu. Un bărbat aflat pe o casă a căzut, de la o înălțime de 4 metri. Au fost alocate două echipaje SAJ. Starea bărbatului ar fi destul de gravă.

Un echipaj B2 al Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină la un incident petrecut pe raza municipiului. S-ar părea că pe strada Tărpiului, un bărbat lucra pe casă. Acesta ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 4 metri.

Echipajul ajuns la locul incidentului a solicitat în sprijin și un medic. Starea bărbatului ar fi destul de gravă.

„Echipajul B2 al SAJ a găsit o persoană de sex masculin de aproximativ 38 de ani, afirmativ căzut de pe casă, care prezenta comoție cerebrală, traumatism cranian grav, plagă frontală cu hemoragie masivă, necooperant, agitat. În sprijin a fost trimisă și o ambulanță cu medic. A fost stabilizat și imobilizat și va fi transportat la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a transmis Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.