-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

VIDEO. Ioan Turc: Datorită disprețului față de banul public și de cetățeni, oamenii suferă!

„Vedem acum care sunt efectele cheltuirii anapoda a banilor publici, vedem care sunt efectele cheltuirii banilor pe o pârtie de schi caraghioasă, dar care a supt milioane de euro din banii cetățenilor și continuă să o facă…!”, a remarcat Ioan Turc, liderul PNL Bistrița-Năsăud.

Ioan Turc s-a referit azi, într-o conferință de presă, la furtuna care a afectat ieri județul Bistrița-Năsăud, subliniind că efectele dezastruoase se datorează infrastructurii extrem de proaste.

Liderul PNL Bistrița-Năsăud a atras atenția asupra sistemului de gestionare a apelor pluviale: „Mă refer aici la inexistența unui sistem de colectare a apelor pluviale în Bistrița și în multe zone ale județului”, a punctat Ioan Turc.

Datorită acestei atitudini de dispreț față banul public și față de cetățeni – oamenii suferă! Agoniseala de o viață a oamenilor este pusă în pericol! Bistrița și județul Bistrița-Năsăud au nevoie de investiții serioase în ceea ce privește inclusiv sistemul de colectare a apelor pluviale”, a mai spus liderul PNL Bistrița-Năsăud.

[arve url=”https://youtu.be/af4Y3MU8b0I” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...