18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO. Ioan Turc: Datorită disprețului față de banul public și de cetățeni, oamenii suferă!

„Vedem acum care sunt efectele cheltuirii anapoda a banilor publici, vedem care sunt efectele cheltuirii banilor pe o pârtie de schi caraghioasă, dar care a supt milioane de euro din banii cetățenilor și continuă să o facă…!”, a remarcat Ioan Turc, liderul PNL Bistrița-Năsăud.

Ioan Turc s-a referit azi, într-o conferință de presă, la furtuna care a afectat ieri județul Bistrița-Năsăud, subliniind că efectele dezastruoase se datorează infrastructurii extrem de proaste.

Liderul PNL Bistrița-Năsăud a atras atenția asupra sistemului de gestionare a apelor pluviale: „Mă refer aici la inexistența unui sistem de colectare a apelor pluviale în Bistrița și în multe zone ale județului”, a punctat Ioan Turc.

Datorită acestei atitudini de dispreț față banul public și față de cetățeni – oamenii suferă! Agoniseala de o viață a oamenilor este pusă în pericol! Bistrița și județul Bistrița-Năsăud au nevoie de investiții serioase în ceea ce privește inclusiv sistemul de colectare a apelor pluviale”, a mai spus liderul PNL Bistrița-Năsăud.

[arve url=”https://youtu.be/af4Y3MU8b0I” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...