16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO. Ioan Turc: Datorită disprețului față de banul public și de cetățeni, oamenii suferă!

„Vedem acum care sunt efectele cheltuirii anapoda a banilor publici, vedem care sunt efectele cheltuirii banilor pe o pârtie de schi caraghioasă, dar care a supt milioane de euro din banii cetățenilor și continuă să o facă…!”, a remarcat Ioan Turc, liderul PNL Bistrița-Năsăud.

Ioan Turc s-a referit azi, într-o conferință de presă, la furtuna care a afectat ieri județul Bistrița-Năsăud, subliniind că efectele dezastruoase se datorează infrastructurii extrem de proaste.

Liderul PNL Bistrița-Năsăud a atras atenția asupra sistemului de gestionare a apelor pluviale: „Mă refer aici la inexistența unui sistem de colectare a apelor pluviale în Bistrița și în multe zone ale județului”, a punctat Ioan Turc.

Datorită acestei atitudini de dispreț față banul public și față de cetățeni – oamenii suferă! Agoniseala de o viață a oamenilor este pusă în pericol! Bistrița și județul Bistrița-Năsăud au nevoie de investiții serioase în ceea ce privește inclusiv sistemul de colectare a apelor pluviale”, a mai spus liderul PNL Bistrița-Năsăud.

[arve url=”https://youtu.be/af4Y3MU8b0I” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.