16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

6.000 de metri pătrați de spații medicale. Sanovil pune pe picioare cea mai mare policlinică privată din țară

Sanovil se pregătește să deschidă un spital de recuperare, dar și cea mai mare policlinică privată din țară. Toate sunt făcute pe fonduri private și vor totaliza nu mai puțin de 6.000 de metri pătrați de spații medicale.

Prezent la matinalul Bistrițeanul LIVE, doctorul Gavrilaș Mureșan a vorbit despre cum a luat naștere prima clinică privată din Bistrița, dar și despre planurile de viitor pe care le are. Acestea nu sunt modeste deloc.

Anul viitor se va deschide un spital de recuperare, situat în spatele clinicii de lângă pasarelă, dar și cea mai mare policlinică privată din țară, pe strada 1 Decembrie. Cele două investiții au fost realizate strict din fonduri private.

Spitalul de recuperare va avea 62 de paturi și se va întinde pe 3.000 de metri pătrați. Acesta va avea 7 niveluri. Unitatea medicală ar urma să se deschidă în primele luni ale anului viitor.

„Noi facem un spital de recuperare cu 62 de paturi, un spital mare de 3.000 de metri pătrați, care va fi echipat cu toate felurile de metode de recuperare medicale, pentru pacienții care se refac după traumatisme, boli neurologice, accidente vasculare, afectiuni cardiace, dar și pentru tratamentul oncologic, cu o secție de îngrijiri paleative. Tot ce se va întâmpla acolo va fi la un nivel uman”, a explicat în cadrul matinalului de astăzi, dr. Gavrilaș Mureșan.

În ceea ce privește policlinica, aceasta va fi gata până la finalul anului viitor, iar noul corp care vine să îl completeze pe cel deja existent va avea și el 3.000 de metri pătrați. Cu noua policlinică, ce va fi cea mai mare și complexă din țară, se dorește acoperirea tuturor specialităților.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos :

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2323349917919839/

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.