20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

VIDEO- Ioan Turc: Mis Grup a intensificat activitatea pe Grigore Bălan! Vor face lucrările după un grafic

”Apreciez faptul că Mis Grup a intensificat activitatea pe Grigore Bălan. Și am promisiuni…” a anunțat Ioan Turc. Între timp, pe porțiunea închisă și-au făcut apariția și cei de la Aquabis…

În 27 iunie 2022 se închidea strada General Grigore Bălan, între sensul giratoriu de la Muzeu până la cel de la spital.

VIDEO: De luni se închide strada General Grigore Bălan. Modificări la Linia Verde și Axa Gării- Năsăudului

Comercianții din zonă, dar și bistrițenii care NU au afaceri acolo s-au plâns de faptul că strada e închisă dar de lucrat nu lucrează nimeni.

FOTO/VIDEO: Comercianții de pe Grigore Bălan, revoltați: Lucrează doi-trei oameni, câteva ore pe zi! Dar au închis strada total!

După ce Bistrițeanul.ro a publicat ”activitatea surprinsă la ora 16.00”, în ziua următoare, primarul Ioan Turc a fost în control și…a găsit oameni lucrând.

Mă bucur că astăzi, la ora 17:30, se lucrează intens pe strada General Grigore Bălan!” a scris acesta pe Facebook în 8 iulie.

În cadrul unei conferințe de presă la sediul Primăriei Bistrița, edilul a explicat că e mulțumit de ”intensificarea activității și promisiunile Mis Grup”.

Apreciez faptul că Mis Grup a intensificat activitatea pe Grigore Bălan. Se vede cu ochiul liber. Am primit asigurări că lucrurile vor merge mai bine decât până acum. Și deja merge mai bine. Deci până la începerea noului an școlar, lucrările vor fi gata. Vor funcționa după un grafic, pe toată axa Liniei Verzi. Vom ataca cu prioritate segmentele de drum unde nu e nevoie de intervenția Aquabis” declara Ioan Turc în 13 iunie.

Primarul a explicat că s-a încercat defazarea începerii lucrărilor pe axa Gării – Năsăudului, dar acest lucru e posibil doar dacă Primărie Bistrița suportă toate costurile. CUm așa ceva NU e posibil, lucrările se vor demara în curând și pe acest tronson.

Pe șantierul de pe tronsonul 2 al străzii General Grigore Bălan, activitatea s-a intensificat vizibil, operatorul Aquabis fiind deja prezent pentru înlocuirea conductei de aducțiune. Acest segment de drum trebuie redeschis până la începerea noului an școlar!” a subliniat astăzi Ioan Turc într-o postare pe Facebook.

 

Mai mult, de luni, 18 iulie, se închide și strada Gheorghe Șincai pentru lucrări, iar Dornei va fi și ea afectată.

VIDEO – Turc: După Zilele Bistriței, închidem strada Gheorghe Șincai pentru lucrări. E afectată și Dornei…

Ne dorim ca până în decembrie 2023 TOATE lucrările să fie finalizate. Sau măcar în proporție de 90 % să fie realizate” a concluzionat Ioan Turc.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: