4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

VIDEO – Ioan Turc: Și transportul gratuit al elevilor va fi făcut cu mașini electrice

Primarul Ioan Turc a anunțat intenția de a schimba autovehiculele folosite pentru transportul elevilor. Astfel, copiii „de școală” din Bistrița ar putea circula cu autovehicule electrice.

Primul autobuz electric 100% românesc a ajuns în teste și la Bistrița. Cu această ocazie, primarul Ioan Turc a explicat că la Bistrița vom avea transport eco pe mai multe culoare de mobilitate.

Este imperios necesar să diminuăm emisia de gaze poluante, iar autobuzele electrice sunt o soluție pentru mediu mai curat!”, a declarat primarul Bistriței.

Inițial vor fi 10 autobuze electrice, a căror licitație deja a fost făcută. Dar vor mai urma și alte câteva zeci.

Ioan Turc a explicat că ia în considerare inclusiv achiziționarea de microbuze electrice pentru transport elevi.

Pentru transportul gratuit al elevilor din municipiul Bistrița dorim să cumpărăm fie autobuze, fie microbuze electrice”, a declarat Ioan Turc.

CINE se va ocupa de transportul elevilor cu noile autovehicule? Problema ar putea reveni firmei Transmixt sau poate rămâne „în sarcina primăriei”.

Întreaga declarație, în video de mai jos:

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Esti de râsul curcilor politruc mincinos si tu si Hangan trăiți într-o lume paralelă promiteti multe si nu faceti nimic bine ,ați continuat proiecte idioate de la alt incompetent fost primar Cretu în rest nimic numai minciuni si incompetentă din serparie numită primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.