-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

VIDEO – Ionuț Moldovan a renunțat la Facultatea de Drept pentru bucătărie. Recompensa: Trei cuțite și felicitările chefilor: „Ai potențial!”

Tânărul bistrițean Ionuț Moldovan a renunțat la Facultatea de Drept pentru a lucra în bucătăria unui bistro. A vrut să-și verifice talentul și la show-ul culinar Chefi la Cuțite. „Ai potențial! BRAVO!”, i-au spus chefii care i-au oferit cele trei cuțite.

Are 21 de ani și știe ce vrea să devină în viață: BUCĂTAR renumit. A absolvit liceul și a intrat la Facultatea de Drept. Apoi, înainte de a începe primul an de facultate s-a angajat la un bistro din Bistrița, pe timpul verii.

Nu știam nici să țin un cuțit în mână, în prima zi. Apoi am prins drag și mi-am dat seama că asta vreau să fac!”, a povestit Ionuț Moldovan.

Tânărul bistrițean și-a anunțat părinții că renunță la facultate pentru a deveni chef. Le este recunoscător pentru că nu l-au oprit.

Ca să-și demonstreze sieși ceea ce poate face în bucătărie, și ca o surpriză pentru ai săi, a participat la show-ul culinar „Chefi la cuțite”. A gătit doradă cu sparanghel și sos olandez.

Emoțiile la jurizare, când a ajuns în fața chefilor au fost cu atât mai mari cu cât a avut de dat o probă de dicție. A avut de spus de patru ori „Supa sare sus / Șase șine nu-s”. Iar comentariile chefilor au fost parcă menite să-l „certe”.

BRAVO! Ai potențial! Nu te juca! Ai gust în farfurie, ai potențial!”, i-au spus chefii care i-au oferit cele trei cuțite.

Întregul moment îl puteți urmări aici:

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.