-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO/VIDEO – Explozie de culoare și veselie, la Palatul Copiilor din Bistrița. Momente emoționante, în Ziua Porților Deschise

Curtea interioară a Palatului Copiilor de pe Odobescu a fost plină ieri de părinți și copii. Au celebrat prin muzică și recitaluri spontane deschiderea unui nou an școlar pentru cei care vor să-și dezvolte pasiunile. 

Zeci de părinți și copii și-au dat întâlnire ieri după-amiază, în curtea interioară a Palatului Copiilor. Aici a avut loc deschiderea oficială a anului școlar de activități. Profesorii instituției și-au prezentat pe scurt activitatea, încurajându-i pe elevi să-și urmeze pasiunile. 

Profesorul Teodor Pușcaș, coordonatorul cercului de Dansuri Populare, a reamintit părinților prezenți cât de importante sunt tradițiile și folclorul în viața românilor. Cu atât mai mult cu cât, în România, singurele unități școlare în care se predă dansul popular sunt cluburile și palatele copiilor.

În program s-a strecurat și un spontan și adorabil recital poetic. Profesoara Ionela Nușfelean – coordonatoarea cercului de Creație Literară, Arta scenei și Jurnalism – le-a reamintit celor prezenți că 20 septembrie este și ziua poetului George Coșbuc. Un foarte talentat elev prezent la ceremonie – s-a oferit să și recite un scurt poem.

Ceremonia s-a încheiat cu un moment de dans modern coordonat de profesoara Raluca Cadar.

În acest an școlar, la Palatul Copiilor sunt disponibile 10 cercuri de activități extra-școlare:  

  • Creație literară, Arta scenei mici, Jurnalism – 7-19 ani
  • Dans modern 5-19 ani
  • Dansuri populare 6-19 ani
  • Electronică 12-18 ani
  • Fotocineclub, Animație, Pictură 7-19 ani
  • Informatică aplicată, Programare, Eroii internetului 8-19 ani
  • Pictură 4-19 ani
  • Teatru 11-19 ani
  • Jocuri logice, Lego 6-19 ani
  • Tenis de masă 5-19 ani

Cei care doresc să-și ocupe timpul liber în mod distractiv și educativ totodată – se pot înscrie până în 1 octombrie, la cercurile de Dansuri Populare, Jocuri Logice, Foto Cine-Club, Creație literară, Electronică și Tenis de Masă. 

Detalii despre înscriere – AICI

un prilej pentru părinți și copii să ne viziteze, să ne cunoască personal. Din 21 septembrie încep cursurile pentru grupele de Avansați și Performanță, pe care îi cunoaștem și cu care am lucrat și în anii trecuți. Ceilalți copii din grupele de începători se pot prezenta la activitățile extra-școlare in 2 octombrie, a mai precizat prof. Diana Oancea Morar.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.