22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO – Explozie de culoare și veselie, la Palatul Copiilor din Bistrița. Momente emoționante, în Ziua Porților Deschise

Curtea interioară a Palatului Copiilor de pe Odobescu a fost plină ieri de părinți și copii. Au celebrat prin muzică și recitaluri spontane deschiderea unui nou an școlar pentru cei care vor să-și dezvolte pasiunile. 

Zeci de părinți și copii și-au dat întâlnire ieri după-amiază, în curtea interioară a Palatului Copiilor. Aici a avut loc deschiderea oficială a anului școlar de activități. Profesorii instituției și-au prezentat pe scurt activitatea, încurajându-i pe elevi să-și urmeze pasiunile. 

Profesorul Teodor Pușcaș, coordonatorul cercului de Dansuri Populare, a reamintit părinților prezenți cât de importante sunt tradițiile și folclorul în viața românilor. Cu atât mai mult cu cât, în România, singurele unități școlare în care se predă dansul popular sunt cluburile și palatele copiilor.

În program s-a strecurat și un spontan și adorabil recital poetic. Profesoara Ionela Nușfelean – coordonatoarea cercului de Creație Literară, Arta scenei și Jurnalism – le-a reamintit celor prezenți că 20 septembrie este și ziua poetului George Coșbuc. Un foarte talentat elev prezent la ceremonie – s-a oferit să și recite un scurt poem.

Ceremonia s-a încheiat cu un moment de dans modern coordonat de profesoara Raluca Cadar.

În acest an școlar, la Palatul Copiilor sunt disponibile 10 cercuri de activități extra-școlare:  

  • Creație literară, Arta scenei mici, Jurnalism – 7-19 ani
  • Dans modern 5-19 ani
  • Dansuri populare 6-19 ani
  • Electronică 12-18 ani
  • Fotocineclub, Animație, Pictură 7-19 ani
  • Informatică aplicată, Programare, Eroii internetului 8-19 ani
  • Pictură 4-19 ani
  • Teatru 11-19 ani
  • Jocuri logice, Lego 6-19 ani
  • Tenis de masă 5-19 ani

Cei care doresc să-și ocupe timpul liber în mod distractiv și educativ totodată – se pot înscrie până în 1 octombrie, la cercurile de Dansuri Populare, Jocuri Logice, Foto Cine-Club, Creație literară, Electronică și Tenis de Masă. 

Detalii despre înscriere – AICI

un prilej pentru părinți și copii să ne viziteze, să ne cunoască personal. Din 21 septembrie încep cursurile pentru grupele de Avansați și Performanță, pe care îi cunoaștem și cu care am lucrat și în anii trecuți. Ceilalți copii din grupele de începători se pot prezenta la activitățile extra-școlare in 2 octombrie, a mai precizat prof. Diana Oancea Morar.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...