6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

VIDEO: Jandarmii bistrițeni au avut aproape 7.500 de intervenții în 2019

An plin, 2019, pentru jandarmii bistrițeni. Datorită unor evenimente politice, dar și a noului punct de lucru de la Colibița, aceștia au avut aproape 7.500 de intervenții. Comparativ cu anul trecut, solicitările au crescut cu 22 la sută prin 112.

Jandarmii bistrițeni și-au prezentat azi bilanțul activităților desfășurate în 2019. La eveniment au participat și autorități locale și județene, iar din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române  a fost prezent col. Liviu Uzlău- șeful Direcției Ordine și Siguranță Publică.

Conform inspectorului șef colonel Florin Furnea, anul trecut a fost unul solicitant.

Au crescut intervențiile și datorită evenimentelor politice care au avut loc: Sumitul atașaților de mediu, alegerile europarlamentare și cele prezidențiale, vizita președintelui. Totodată, avem și un punct nou, la Colibița, la solicitarea celor din zonă”, a explicat col Florin Furnea.

Solicitarea intervenției jandarmilor, prin apel la 112, a crescut anul trecut cu 22 la sută, comparativ cu 2018.

Datorită postului de la Colibița, jandarmii bistrițeni au acordat sprijin unui număr de 23 de turiști aflați în dificultate.

Aceștia au reușit să stopeze 317 acțiuni infracționale și au sancționat 1504 fapte antisociale.

S-au implicat și în diferite proiecte sociale, ajutând familii nevoiașe, punând umărul la plantarea de păduri sau împărțirea de cadouri de Crăciun alături de Tășuleasa Social.

„Per ansamblu, putem raporta executarea în cursul anului 2019 a unui număr total de 7470 misiuni în care au fost angrenați un număr de 32.524 jandarmi”, a explicat Furnea.

Mai multe despre activitatea jandarmilor din 2019 puteți urmări aici:

[arve url=”https://youtu.be/Qz132–wJ2I” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...