-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

VIDEO: Mihai Scridonesi (PNL) vrea să pună la punct un Muzeu al Lemnului, după ce va fi ales primar în Maieru

Am decis că e momentul să mă implic în administrația locală din Maieru. Am demonstrat și pe plan profesional și personal că sunt omul care poate să vină cu proiecte mari în folosul comunității”, a mărturisit Mihai Scridonesi. Tânărul va candida din partea PNL la Primăria Maieru.

Vin cu un suflet tânăr, vin cu o ambiție mare și cu proiecte pe care, după ce le voi pune în aplicare o să iasă ceva frumos la Maieru”, a punctat Mihai Sccridonesi.

Tânărul liberal a povestit că aproximativ în urmă cu un an și jumătate a decis să intre în lupta electorală pentru Primăria Maieru.

Între altele, un proiect de suflet al său ar fi să realizeze la Maieru un muzeu al lemnului.

Am văzut așa ceva, sunt vreo două în țară. Cel mai bine reprezentat cred că este Muzeul Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc. Atrage mii de turiști anual. Ce presupune un muzeul al lemnului?

Presupune multe obiecte vechi, din lemn, pe care noi trebuie să le punem pe perete, pentru ca generațiile viitoare să le vadă și să înțeleagă cum au trăit bunicii și străbunicii noștri. Sunt foarte multe persoane în Maieru care dețin lucruri vechi, din lemn. Noi venind dintr-o zonă montană, unde lemnul a fost o preocupare dintotdeauna…”, consideră Mihai Scridonesi.

Tânărul candidat are planuri și pentru Muzeul Cuibul Visurilor din Maieru, dar și pentru reabilitare tuturor școlilor din localitate. Pentru aceasta, Mihai Scridonesi vrea să atragă fonduri europene. „Vreau să fie altceva. Vreau să punem accent pe educație pentru că de aici plecăm toți… Vreau să le fie asigurate mult mai multe condiții copiilor…”, a mai afirmat Mihai Scridonesi la Bistrițeanul Live.

Acces gratuit WIFI în parcurile din Maieru este un alt proiect pe care tânărul liberal vrea să-l implementeze. Acesta își dorește și să atragă investitori pentru construirea unei Fabrici de îmbuteliere a apei cu aur, care să creeze, totodată, noi locuri de muncă în comunitate.

Construirea unui pod peste râul Someș „La Balasina” și a unui pod în Anieș „La Crețu”, dar și cadastrarea terenurilor agricole și mărirea intravilanului comunei Maieru reprezintă alte proiecte pe care Mihai Scridonesi visează să le pună în practică.

Lumea se schimbă. Dezvoltarea vine peste noi. Trebuie să fim pregătiți cu oameni care au demonstrat că sunt buni, trebuie să fim pregătiți cu personal calificat în toate domeniile, ca să mergem în paralel cu dezvoltarea. Automat tragi și societatea după tine, dacă vii cu proiecte de viitor care schimbă viața și imaginea comunei”, a mai subliniat Mihai Scridonesi.

Alte proiecte referitoare la viitorul administrației în Maieru puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F298154297944836%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.