29.5 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

VIDEO: Niculae coloreză Bistrița! Din NOU! „Ce s-a făcut rău trebuie corectat!”

După ce a analizat mai bine modul în care au fost colorate blocurile reabilitate, și-a dat seama că totul e kitsch. Așa că a promis, că dacă ajunge primar, va da orașului o identitate cromatică. AFLĂ ce se face cu blocurile deja colorate și care e planul pe viitor:

S-au reabilitat mai multe blocuri din oraș. Acestea au fost colorate după bunul plac al… autorităților locale. Culorile alese i-au enervat pe unii locatari, care chiar s-au opus.

Totuși, nimic nu a putut schimba „viziunea artistică” a administrației locale. Iar pe când au fost gata colorate, vicele Niculae și-a dat seama că… bistrițenii chiar aveau dreptate.

Așa că a promis o reformă urbanistică prin care să ofere o identitate cromatică orașului.

„Îmi doresc unitatea cromatică a noilor clădiri (…). Este necesar să corectăm ce s-a făcut rău în privința regimului cromatic din Bistrița în ultimii 30 de ani! Acest lucru îl vom face în timp, când oamenii doresc să-și rezugrăvească casele. NU vom mai accepta orice culori. Casele ce împestrițează orașul treibuie să dispară!”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

Întrebat ce se întâmplă cu blocurile deja colorate la voia-ntâmplării, vicele a explicat că în timp se vor schimba și ele.

„Am spus că ce s-a făcut greșit în ultimii 30 de ani trebuie corectat. Dar numai în timp. Când oamenii își vor revopsi casele. Chiar și blocurile trebuie revopsite. În viitor va trebui ca specialiștii să elaboreze, să se gândească la o identitate cromatică pentru fiecare zonă”, a explicat viceprimarul Cristian Niculae.

[arve url=”https://youtu.be/oMUiIm4tZ04″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.