9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Copila accidentată ieri în Viișoara, transferată la Cluj!

Un accident rutier a avut loc aseară în Viișoara. O copilă a fost lovită pe trecerea de pietoni. În cursul nopții, medicii de la Bistrița au decis transferarea acesteia la o clinică specializată din Cluj.

O fată de 14 ani din Viișoara a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada.

Șoferul ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului. A lovit fata din plin, însă, din fericire, rănile suferite nu i-au pus viața în pericol.

FOTO/VIDEO: Copilă lovită pe trecerea de pietoni, în Viișoara

Adolescenta a fost dusă la Spitalul Județen de Urgență Bistrița, iar în timpul nopții medicii au decis să o transfere la Cluj.

În urma accidentului de aseară, din localitatea Viișoara a municipiului Bistrița, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a ajuns o minoră în vârstă de 14 ani din loc. Viișoara, cu multiple contuzii și escoriații, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator, în stare de șoc. A fost stabilizată și i-a fost administrat tratament de specialitate, iar în urma investigațiilor imagistice, a fost diagnosticată cu fractură de bazin minim dislocată, stabilă. Pentru supraveghere pe linie de ortopedie infantilă, medicii au decis transferarea minorei la Clinica de Chirurgie și Ortopedie Infantilă Cluj, unde a fost transportată în cursul nopții cu un echipaj de terapie intensivă mobilă”, a transmis purtătoarea de cuvânt a spitalului, Camelia Strungari.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.