-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO/VIDEO: Copilă lovită pe trecerea de pietoni, în Viișoara

Un accident rutier a avut loc la trecerea de pietoni de la blocurile ANL din Viișoara. O copilă ar fi zburat câțiva metri în aer după ce a fost lovită de mașină.

Un bărbat din Sărățel mergea cu mașina spre Bistrița pentru a-și lua fetele de la gimnastică. La trecerea de pietoni de la blocurile ANL din Viișoara a lovit din plin o copilă de doar 14 ani. Fata ar fi zburat prin aer câțiva metri.

Șoferul vinovat susține că ar fi avut verde la semafor. Și că fata ar fi apărut de după autobuz. Șoferul autobuzului susține că acesta ar fi trecut de fapt pe roșu.

Copila a fost preluată și transportată la spital.

Șoferul nu a consumat alcool. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Circulația rutieră a fost temporar oprită iar apoi s-a desfășurat alternativ.

„Conform primelor verificări, efectuate de polițiștii Biroului Rutier la fața locului, a rezultat faptul că, în această seară, pe drumul național 17, în Viișoara, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Sărățel, care conducea un autoturism pe direcția Viișoara-Bistrița, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului, accidentând astfel o tânără în vârstă de 14 ani, din Viișoara, care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul, polițiștii Biroului Rutier”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.