24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

FOTO/VIDEO: Copilă lovită pe trecerea de pietoni, în Viișoara

Un accident rutier a avut loc la trecerea de pietoni de la blocurile ANL din Viișoara. O copilă ar fi zburat câțiva metri în aer după ce a fost lovită de mașină.

Un bărbat din Sărățel mergea cu mașina spre Bistrița pentru a-și lua fetele de la gimnastică. La trecerea de pietoni de la blocurile ANL din Viișoara a lovit din plin o copilă de doar 14 ani. Fata ar fi zburat prin aer câțiva metri.

Șoferul vinovat susține că ar fi avut verde la semafor. Și că fata ar fi apărut de după autobuz. Șoferul autobuzului susține că acesta ar fi trecut de fapt pe roșu.

Copila a fost preluată și transportată la spital.

Șoferul nu a consumat alcool. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Circulația rutieră a fost temporar oprită iar apoi s-a desfășurat alternativ.

„Conform primelor verificări, efectuate de polițiștii Biroului Rutier la fața locului, a rezultat faptul că, în această seară, pe drumul național 17, în Viișoara, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Sărățel, care conducea un autoturism pe direcția Viișoara-Bistrița, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului, accidentând astfel o tânără în vârstă de 14 ani, din Viișoara, care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul, polițiștii Biroului Rutier”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...