13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO: Pășește, alături de Tibi, pe drumurile de gheață de la ARCTIC 6633. Un mini documentar inside-story

Tibi Ușeriu a câștigat pentru a treia oară Ultramaratonul ARCTIC 6633. De această dată, avem posibilitatea să pășim alături de el, pe drumurile de gheață. Un mini documentar, un inside-story, te face să simți adrenalina și provocările pustietății albe. Așadar, să-l însoțim pe Tibi:

Pustietatea albă a fost cucerită, și în acest an, de Tibi Ușeriu. Bistrițeanul a câștigat pentru a treia oară consecutiv Ultramaratonul ARCTIC 6633, chiar dacă de data aceasta, traseul a fost cu 51 de km mai lung.

O lume întreagă a urmărit evoluția lui Tibi, chiar dacă acesta era doar un punct roșu pe o hartă.

Totuși, pentru toți cei care au trăit cu sufletul la gură acele momente, Tășuleasa Social, Tibi Ușeriu, le pun la dispoziție un mini documentar, un fel de inside-story al celor 8 zile de concurs.

„Pentru prima oară în cele trei ediții la care a participat, Tibi a avut un interlocutor. Cu permisiunea organizatorilor, prietenul nostru Mircea Gherase l-a urmărit pe Tibi, l-a filmat, l-a încurajat. Dar a fost și „primitor universal” când Tibi era epuizat, cu nervii la pământ și trebuia să se descarce pe cineva apropiat. Partea frumoasă e că s-au întors prieteni și, odată ajunși acasă, au râs bine de cum țipau doi români unul la altul acolo, la Cercul Polar”.

Despre ce e vorba?

Filmul se concentrează pe dramatismul dintre începutul și sfârșitul cursei. Pe tensiunea dintre a o lăsa baltă și a merge până la capăt. În film sunt câteva dialoguri memorabile. Și câteva monologuri absolut savuroase.

„Poftiți, așadar, alături de Tibi pe drumuri de gheață, într-o lume teribilă, dominată de durere, dar mai ales de voință, o lume unde iarna nu se termină niciodată.”

[arve url=”https://www.facebook.com/tasuleasasocial/videos/10156045698454765/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...