-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

VIDEO: Pășește, alături de Tibi, pe drumurile de gheață de la ARCTIC 6633. Un mini documentar inside-story

Tibi Ușeriu a câștigat pentru a treia oară Ultramaratonul ARCTIC 6633. De această dată, avem posibilitatea să pășim alături de el, pe drumurile de gheață. Un mini documentar, un inside-story, te face să simți adrenalina și provocările pustietății albe. Așadar, să-l însoțim pe Tibi:

Pustietatea albă a fost cucerită, și în acest an, de Tibi Ușeriu. Bistrițeanul a câștigat pentru a treia oară consecutiv Ultramaratonul ARCTIC 6633, chiar dacă de data aceasta, traseul a fost cu 51 de km mai lung.

O lume întreagă a urmărit evoluția lui Tibi, chiar dacă acesta era doar un punct roșu pe o hartă.

Totuși, pentru toți cei care au trăit cu sufletul la gură acele momente, Tășuleasa Social, Tibi Ușeriu, le pun la dispoziție un mini documentar, un fel de inside-story al celor 8 zile de concurs.

„Pentru prima oară în cele trei ediții la care a participat, Tibi a avut un interlocutor. Cu permisiunea organizatorilor, prietenul nostru Mircea Gherase l-a urmărit pe Tibi, l-a filmat, l-a încurajat. Dar a fost și „primitor universal” când Tibi era epuizat, cu nervii la pământ și trebuia să se descarce pe cineva apropiat. Partea frumoasă e că s-au întors prieteni și, odată ajunși acasă, au râs bine de cum țipau doi români unul la altul acolo, la Cercul Polar”.

Despre ce e vorba?

Filmul se concentrează pe dramatismul dintre începutul și sfârșitul cursei. Pe tensiunea dintre a o lăsa baltă și a merge până la capăt. În film sunt câteva dialoguri memorabile. Și câteva monologuri absolut savuroase.

„Poftiți, așadar, alături de Tibi pe drumuri de gheață, într-o lume teribilă, dominată de durere, dar mai ales de voință, o lume unde iarna nu se termină niciodată.”

[arve url=”https://www.facebook.com/tasuleasasocial/videos/10156045698454765/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...