11.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

VIDEO: Performanță. 10 elevi din Bistrița au primit oferte de angajare pe loc, în Portugalia!

La dezbaterea organizată zilele trecute de Inspectoratul Școlar Județean, Camera de Comerț și reprezentanți din zona industrială a orașului – Codruța Drăgan, directoarea Liceului Tehnologic de Servicii din Bistrița, a povestit cu mândrie despre performanța unor elevi ai școlii pe care o conduce: 16 elevi de clasa a XI-a, de la profilul tehnician gastronomie, însoțiți de doi dascăli, au avut parte de o practică de trei săptămâni în Portugalia, în Setubal, în cadrul unui proiect Erasmus Plus.

Elevii au fost repartizați în patru restaurante din Setubal în care se servea masa de două ori pe zi, la prânz și la cină, iar experiența s-a dovedit a fi extraordinară: „Din cei 16 copii, 10 au primit oferte de angajare pe loc, unul dintre copii m-a și sunat să mă anunțe că nu vrea să se mai întoarcă acasă… Este un băiat din Piatra Fântânele care se descurca foarte greu la partea teoretică, în schimb este un copil extraordinar de muncitor… Deci se poate și la noi, dar din păcate deocamdată într-un procent foarte mic…”, a mai spus directoarea liceului.

[arve url=”https://youtu.be/uir_BtGITwc” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: