18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

VIDEO: Performanță. 10 elevi din Bistrița au primit oferte de angajare pe loc, în Portugalia!

La dezbaterea organizată zilele trecute de Inspectoratul Școlar Județean, Camera de Comerț și reprezentanți din zona industrială a orașului – Codruța Drăgan, directoarea Liceului Tehnologic de Servicii din Bistrița, a povestit cu mândrie despre performanța unor elevi ai școlii pe care o conduce: 16 elevi de clasa a XI-a, de la profilul tehnician gastronomie, însoțiți de doi dascăli, au avut parte de o practică de trei săptămâni în Portugalia, în Setubal, în cadrul unui proiect Erasmus Plus.

Elevii au fost repartizați în patru restaurante din Setubal în care se servea masa de două ori pe zi, la prânz și la cină, iar experiența s-a dovedit a fi extraordinară: „Din cei 16 copii, 10 au primit oferte de angajare pe loc, unul dintre copii m-a și sunat să mă anunțe că nu vrea să se mai întoarcă acasă… Este un băiat din Piatra Fântânele care se descurca foarte greu la partea teoretică, în schimb este un copil extraordinar de muncitor… Deci se poate și la noi, dar din păcate deocamdată într-un procent foarte mic…”, a mai spus directoarea liceului.

[arve url=”https://youtu.be/uir_BtGITwc” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?