14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

VIDEO: Elevii implicați în accidentul de vineri, în Reghin, s-au „răzbunat”: Au cucerit primul loc pe podium

Accidentul prin care au trecut vineri dimineață elevii și profesorii din Bistrița nu i-au împiedicat să cucerească cel mai bun punctaj în concursul spre care se îndreptau.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că elevii corului Armonia de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” Bistrița, conduși de doamna profesoara Ana-Maria Dragonici, au obținut premiul I la Olimpiada Națională Corală, faza zonală. În ciuda spaimei trăite în accidentul de dimineață, pe drumul lor spre concurs, membrii corului s-au prezentat excepțional, impresionând juriul. Felicitări tuturor!”, au transmis cei de la „Tudor Jarda”.

„Tres cantos nativos” de Marcos Leite, în interpretarea Corului „Armonia” coordonat de profesoara Ana-Maria Dragonici:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLiceulTudorJarda%2Fvideos%2F555299211518143%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: