24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

VIDEO: Elevii implicați în accidentul de vineri, în Reghin, s-au „răzbunat”: Au cucerit primul loc pe podium

Accidentul prin care au trecut vineri dimineață elevii și profesorii din Bistrița nu i-au împiedicat să cucerească cel mai bun punctaj în concursul spre care se îndreptau.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că elevii corului Armonia de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” Bistrița, conduși de doamna profesoara Ana-Maria Dragonici, au obținut premiul I la Olimpiada Națională Corală, faza zonală. În ciuda spaimei trăite în accidentul de dimineață, pe drumul lor spre concurs, membrii corului s-au prezentat excepțional, impresionând juriul. Felicitări tuturor!”, au transmis cei de la „Tudor Jarda”.

„Tres cantos nativos” de Marcos Leite, în interpretarea Corului „Armonia” coordonat de profesoara Ana-Maria Dragonici:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLiceulTudorJarda%2Fvideos%2F555299211518143%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...