22 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

VIDEO: PERFUMARTE Bistrița îți aduce primăvara în casă! Parfumuri vegane, ambientale, pentru haine sau ceramica parfumată

Care e parfumul de casă preferat?! La PERFUMARTE Bistrița, pe Pietonal, ai toate șansele să îl găsești pe cel care te reprezintă, intens, durabil și la un preț absolut decent. Și, extrem de important, care se potrivește casei și personalității tale! Mai mult, aici primești și sfaturi în legătură cu modalitatea de a-l folosi. Ca să te bucuri de mirosul lui toată ziua. La PERFUMARTE, mica parfumerie din Centrul Vechi al Bistriței găsiți parfumuri pentru EA și EL, pentru animalul de companie, pentru haine sau camere ori pentru mașină:

Parfumuri vegane realizate din uleiuri esențiale – produse 100% naturale, cum doar la Perfumarte Bistrița găsiți – pot aduce parfumul primăverii în casa ta, înainte de Paște. Frumoasa poveste de dragoste care a făcut ca brandul spaniol PERFUMARTE să ajungă și la Bistrița, o puteți citi aici:

Povestea PERFUMARTE, parfumeria artizanală care aduce bistrițenilor direct din Spania esențe pure de parfum cu care îți poți crea chiar parfumul tău, personalizat

În curând se va împlini un an de când PERFUMARTE a ajuns și la Bistrița, direct din Spania. Toate parfumurile pe care le găsiți aici sunt 100 la sută naturale, având la bază uleiuri esențiale, procesate într-o mică făbricuță spaniolă, care, mai mult, cultivă o parte din florile sau plantele din care ulterior se fac parfumurile.

Odată ce ați făcut un pas în micuța parfumerie din Centrul Vechi (vizavi de covrigăria Gigi) veți fi înconjurat de zeci de parfumuri, unul și unul, pentru EA și EL. Pe stânga, sunt parfumurile dedicate doamnelor, dulci, proaspete, în combinații originale sau mixuri care reproduc fidel parfumuri celebre, iar pe rafturile din dreapta, parfumurile dedicate domnilor. Odată ce ați cumpărat o sticluță de parfum, păstrați sticluța și data viitoare veți plăti doar parfumul, conceptul PERFUMARTE fiind bazat pe protejarea naturii, absolut toate ambalajele fiind din materiale prietenoase cu mediul și reciclabile.

Nu lipsesc de pe rafturi nici parfumurile pentru împrospătarea casei sau a lenjeriilor de pat ori a hainelor. În funcție de camera sau zona din casă unde vreți să aduceți o mireasmă specială, suavă, veți alege și parfumul și felul în care se difuzează. De exemplu, pentru difuzoarele de uleiuri esențiale aveți nevoie doar de uleiul esențial preferat, pe care-l puteți alege inclusiv pentru a induce anumite stări (calm, relaxare). Pentru zonele din casă în care circulă aerul, Ioana Răglean, managerul Perfumarte Bistrița, vă recomandă difuzoarele cu bețișoare parfumate, iar pentru zonele din casă unde nu circulă aerul (spații închise, dulapuri) un pulverizator cu parfumul preferat e ceea ce aveți nevoie sau, de ce nu, o bucată de ceramică parfumată. Pusă între haine sau în mașină va lăsa o adiere parfumată întreaga zi.

Mai multe despre uleiurile esențiale, ceramica parfumată, parfumurile de casă, de haine, de mașină sau chiar de animale, calitățile și proprietățile lor și cum să le folosiți pentru a păstra parfumul suav chiar și luni de zile, aflați urmărind-o pe Ioana Răglean în VIDEO de mai jos:

Mai multe despre fiecare produs de pe rafturile PERFUMARTE puteți afla oricând, dacă treceți pragul parfumeriei de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 48, (vizavi de Covrigăria Gigi). Programul este de Luni și până Vineri între orele 10.00 – 19.00. Sâmbăta – între 11.00 – 15.00.

Cu un Like dat paginii de Facebook Perfumarte Bistrița vă asigurați că râmâneți la curent cu toate noutățile. Iar dacă aveți prieteni care sunt interesați de o afacere la cheie, în orice oraș din România, spuneți-le povestea Perfumarte. Și dați-le numărul de telefon 0787203801 pentru a afla care sunt condițiile.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...