21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

VIDEO: Polițiștii bistrițeni caută niște braconieri, după un filmuleț în care apar doi cerbi împușcați

Un filmuleț în care sunt surprinși doi cerbi împușcați, și cel ce filmează spune „să le taie grumazii”, a pus pe jar autoritățile. Polițiștii bistrițeni fac cercetări, din oficiu.

Imagini video șocante circulă printre silvicultorii suceveni din zona Dornei. Acestea au ajuns și pe mâna poliției.

În imagini, un bărbat filmează doi cerbi împușcați. N-ar fi trebuit împușcați amândoi, dar „prea fain stăteau”. Apoi, le spune celorlalți cu care probabil era, să „le taie grumazii”.

[arve url=”https://youtu.be/_TxxeNMCpLM” /]

Conform MonitoruldeSuceava, „După accent, cel care vorbește este maramureșean. Se bănuiește că ar fi vorba de localnici din Borșa, județul Maramureș, cunoscuți cu astfel de preocupări, care ar fi putut împușca cei doi cerbi fie în zona lor, dar mai ales în zona Cârlibaba din județul Suceava, unde vin adesea la braconat”. 

Totuși, cum nu se știe nici CÂND a fost făcut filmulețul, nici CINE și nici UNDE, și polițiștii bistrițeni fac cercetări.

„Polițiștii s-au autosesizat de ieri și fac verificări în acest caz. E vorba de colegii de la Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...