7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

S-a redeschis Iana Optic, în centrul Bistriței

Primul lucru când deschidem ochii și ultimul pe care-l vedem înainte de somn e ecranul telefonului. Chiar și slujbele, în această perioadă, ne sunt de așa natură că stăm în fața calculatoarelor cu orele. Totuși, ochii obosiți și durerile de cap pot să fie istorie! S-a redeschis Iana Optic, în centrul Bistriței.

Tehnnologia face parte din viața noastră, mai ales acum, când majoritatea lucrăm de acasă! Ne trezim și adormim cu telefonul, suntem conectați la tablete, laptopuri, calculatoare! Ecranele ne sunt mai tot timpul în fața ochilor.

Totuși, ochii obosiți și durerile de cap pot fi de domeniul trecutului. După ce a luat o pauză din cauza pandemiei, Iana Optic s-a redeschis, în centrul Bistriței!

Personalul extrem de amabil al celor de la Iana Optic, dotat corespunzător cu echipamente de protecție, se va ocupa să te consulte gratuit pentru a vedea care îți sunt dioptriile. Poate că nici nu știi că ai nevoie de ochelari pentru vedere.

Magazinul Iana Optic e deschis pe Pietonalul Liviu Rebreanu nr. 5, zilnic, între orele 09:00 – 17:00 și nu oferă doar ultima generație de lentile, ci și rame, accesorii, consultații gratuite, lentile gata în 15 minute, reparații fără cost suplimentar, chiar și cadouri.

Puteți fi la punct cu noutățile Iana Optic urmărind pagina lor de Facebook.

Mai multe despre Iana Optic, puteți reciti în materialele de mai jos:

FOTO/VIDEO: O vedere bună, clară și ochi odihniți, chiar și după multe ore în fața calculatorului! Cu lentilele UVTECH de la Iana Optic, fără dureri de cap!

IANA OPTIC: Ochelari de soare sau de vedere – un cadou util, care va aduce bucurie oricui

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...