5.4 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

IANA OPTIC: Ochelari de soare sau de vedere – un cadou util, care va aduce bucurie oricui

Te-ai gândit vreodată câtă bucurie ar putea aduce cuiva drag o pereche de ochelari de vedere sau de soare cu dioptrii?! Indiferent de cât ai bugetul, 100 lei sau 1000 de lei, la Iana Optic, pe Pietonal, vei găsi cu siguranță ochelarii care vor aduce multă bucurie unui om drag din viața ta. Cum se apropie 8 Martie, poate fi cel mai frumos și util cadou pentru mama, bunica sau poate fiica ta.

De câte ori nu ați fost puși în situația de a căuta un cadou pentru cineva drag, un cadou pe care l-ați fi vrut și frumos și util, dar să fie o mare bucurie ascunsă în acel cadou? Și poate nu v-a venit ideea asta: o pereche de ochelari de vedere sau de soare, ba chiar ochelari de soare cu dioprii!

Chiar, v-ați gândit vreodată ce cadou frumos ar fi o pereche de ochelari noi pentru cineva care poartă acest accesoriu zi de zi? Cei vechi poate abia mai stau, poate vederea nu mai e așa de clară ca atunci când i-a făcut, poate că s-a săturat de aceeași pereche de ochelari luați în fiecare dimineață.

Pe de altă parte, aveți idee câte doamne sau domnișoare oftează după o pereche de ochelari de soare la modă, cu sau fără dioptrii? Sute de modele de rame de ochelari sau ochelari de soare din ultima colecție Prada, Dolce&Gabbana, Bvlgari, Emporio Armani, Ray Ban și muuuulte alte branduri faimoase găsiți la IANA OPTIC, pe Pietonal.

Sunt încă pe rafturi zeci de modele de rame cu discount, iar la unele modele lentilele cu dioptrii le puteți primi gratuit. Dacă vreți să faceți un cadou cu adevărat memorabil, puteți comanda lentilele UVTECH, o inovație de ultimă generație a celor de la Ital-Lenti, care oferă o protecție de 100 la sută împotriva radiațiilor UV. Practic, sunt transparente, ca lentilele clasice, doar că vă protejează mai mult decât un ochelar de soare, ca să nu mai vorbim de confortul în fața calculatorului. Mai multe despre aceste lentile pe care le gasiți în Bistrița doar la IANA OPTIC, am scris aici:

FOTO/VIDEO: O vedere bună, clară și ochi odihniți, chiar și după multe ore în fața calculatorului! Cu lentilele UVTECH de la Iana Optic, fără dureri de cap!

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui cadou original, în același timp util, dar care este și un accesoriu estetic important mizați pe o pereche de ochelari, de vedere sau de soare sau și de soare și de vedere. Și dacă vreți să încheiați rapid „cazul” este suficientă o vizită la IANA OPTIC. Odată alese ramele sau ochelarii, dacă vreți și lentile cu dioptrii, cu degrade sau fără, în 15 minute sunt gata. Iar dacă aveți cont de Facebook, un Like dat paginii de Facebook Iana Optic – Optica Medicală vă va aduce în news feed toate ofertele pe care le au aici, tot timpul anului.

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/511436789810099/

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...