-11.1 C
Bistrița
duminică, februarie 5, 2023

VIDEO – Primarul Ovidiu Crețu, huiduit „la scenă deschisă” de mai bine de 1.000 de bistrițeni

Rămas în Bistrița pentru a participa la mai multe evenimente, primarul Ovidiu Crețu nu a avut parte de aplauze precum colegii care au mers la București, ci tocmai de huiduieli. S-a întâmplat ieri, chiar în timpul unei festivități de premiere.

Primarul  Ovidiu Crețu nu a mers weekendul acesta la mitingul de la București. Sâmbătă, în timp ce liderii PSD din Bistrița-Năsăud scandau în Capitală, primarul Ovidiu Crețu participa la un eveniment dedicat Centenarului. Acesta a „respectat” totuși culoarea de miting –albul.

Ieri, edilul a luat parte la festivitatea de premiere a Campionatului Național de Minifotbal găzduit de baza Raoul din Bistrița. Acesta a avut însă o surpriză din partea celor mai bine de 1.200 de spectatori.

Microbiștii nu l-au aplaudat pe Crețu, ci l-au huiduit zeci de secunde. Pentru a masca reacția publicului, organizatorii au ridicat volumul muzicii…

[arve url=”https://youtu.be/e0rP0YUJLcw” /]

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: