7.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

VIDEO- Radu Moldovan: Bilanț – PSD a stimulat procesul de dezvoltare al României, al județului

La final de mandat, ca președinte PSD BN, Radu Moldovan a vorbit zeci de minute despre realizările partidului din care face parte. Acesta a prezentat și investițiile pe care PSD BN le-a făcut de când e la cârma județului. Iar după ce a subliniat că „PSD a stimulat procesul de dezvoltare al României și al județului”, a făcut promisiuni de reușită pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

Vineri, Radu Moldovan, președintele CJ BN, a finalizat un mandat ca și președinte PSD BN. De asemenea, a fost reinvestit în funcție, neavând oponenți.

Și, așa cum e normal, la final de mandat, Radu Moldovan a vorbit despre investițiile pe care PSD BN le-a făcut în județ. Nu doar în ultimii patru ani, durata mandatului ce tocmai se încheia. Ci chiar din 2012, de când conducerea județului s-a schimbat în roșu.

„Toate investițiile reprezintă rodul muncii noastre, al tuturor. Din iunie 2012 și până astăzi, de când PSD e la conducerea administrativă a județului, s-au implementat, sunt în diferite stadii de execuție, investiții de peste 1,3 miliarde euro. Nu există comună, indiferent de culoarea politică a primarului, în care să nu se fi investit în acești 7 ani”, a explicat Radu Moldovan.

Iar mai jos, în materialul video, o „sinteză a sintezelor” privind investițiile:

– Total drumuri asfaltate- județene, comunale și agricole și forestiere- 1844,7 km – 468,6 milioane euro

– apă și canalizare – 103 milioane euro pentru lucrările deja finalizate plus încă peste 300 milioane euro- proiecte ce sunt în derulare sau urmează să fie finanțate

– în domeniul sănătății –numeroase proiecte finalizate și multe proiecte în derulare și dorința de a realiza un nou corp al Spitalului – 40 milioane euro

– infrastructură școlară – modernizare CNAM și CNLR, a 77 de școli, 45 de grădinițe – 43,8 milioane euro

– infrastructură culturală – modernizare 71 așezăminte culturale, Cinematograf Dacia, Complexul Muzeal, Biblioteca Județeană, Casa Argintarului, Casa cu lei, Palatul Culturii, Castelul Teleki din Poșmuș – 35,8 milioane de euro

– zona de mediu – modernizare Parc Municipal, Pădurea Schullerwald, Managementul Integrat al Deșeurilor, reabilitarea blocurilor din municipiu etc -92,2 milioane euro

– alte investiții propuse – 1,27 miliarde euro

[arve url=”https://youtu.be/wggQ254cwnI” /]

Apoi, Radu Moldovan a prezentat viziunea pe care PSD BN o are în continuare, modul în care PSD ar trebui să acționeze la nivel național și a făcut promisiuni.

„PDS a stimulat procesul de dezvoltare al României, al județului Bistrița-Năsăud. Trebuie să vorbim mai mult despre ceea ce am făcut. Și despre proiectele pe care le avem. Și promit că vom câștiga alegerile prezidențiale din România”, a declarat Radu Moldovan.

Întregul discurs ovațional îl puteți urmări mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/OtIwZ3i9hK8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: