11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO: S-a „tras” cu laser, aseară, la Rodna…!

Sute de persoane s-au adunat în centrul comunei Rodna, hipnotizați de spectacolul de laser și lumini care a încheiat ieri seară sărbătoarea localității! Alături de rodneni s-au aflat și delegații de oficialități ale unor comune din Elveția și Republica Moldova.

Zilele comunei Rodna s-au desfășurat în 25 și 26 august, cea de a treia ediție oferindu-le locuitorilor din localitate energie, bună dispoziție, culoare și muzică. Evenimentul, care s-a desfășurat în aer liber, pe o scenă amenajată special pentru această sărbătoare.

Pe scenă au urcat și au cântat Englezul, Lara, DJ Jonnssy Anner Kiss FM, Săndel și Aurora Mihai, Anda Adam, Alex de la Orăștie, Roxana Marcu și Lorena. Magicianul Cristian Nis a reușit să-i uimească pe spectatori cu actele sale de magie, iar duminică seara oamenii s-au adunat cu sutele în centru, împrăștiați pe bănci sau în picioare: s-a dansat, s-a încins și câte o horă pe ici, pe colo, semn că nevoia de distracție nu ține cont de stilul muzical interpretat pe scenă…

Un spectacol de lumini și laser i-a lăsat pe toți cei prezenți cu gura căscată: organizatorii au reușit să creeze o atmosferă de poveste, impresionându-i și cucerindu-i total pe copiii și tinerii din centru, mulți filmând cu telefoanele mobile spectacolul de lumini care i-a hipnotizat pe toți…

Gina Bontaș

[arve url=”https://youtu.be/nYXHUK-LyTU” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.