15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

VIDEO: S-a „tras” cu laser, aseară, la Rodna…!

Sute de persoane s-au adunat în centrul comunei Rodna, hipnotizați de spectacolul de laser și lumini care a încheiat ieri seară sărbătoarea localității! Alături de rodneni s-au aflat și delegații de oficialități ale unor comune din Elveția și Republica Moldova.

Zilele comunei Rodna s-au desfășurat în 25 și 26 august, cea de a treia ediție oferindu-le locuitorilor din localitate energie, bună dispoziție, culoare și muzică. Evenimentul, care s-a desfășurat în aer liber, pe o scenă amenajată special pentru această sărbătoare.

Pe scenă au urcat și au cântat Englezul, Lara, DJ Jonnssy Anner Kiss FM, Săndel și Aurora Mihai, Anda Adam, Alex de la Orăștie, Roxana Marcu și Lorena. Magicianul Cristian Nis a reușit să-i uimească pe spectatori cu actele sale de magie, iar duminică seara oamenii s-au adunat cu sutele în centru, împrăștiați pe bănci sau în picioare: s-a dansat, s-a încins și câte o horă pe ici, pe colo, semn că nevoia de distracție nu ține cont de stilul muzical interpretat pe scenă…

Un spectacol de lumini și laser i-a lăsat pe toți cei prezenți cu gura căscată: organizatorii au reușit să creeze o atmosferă de poveste, impresionându-i și cucerindu-i total pe copiii și tinerii din centru, mulți filmând cu telefoanele mobile spectacolul de lumini care i-a hipnotizat pe toți…

Gina Bontaș

[arve url=”https://youtu.be/nYXHUK-LyTU” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: