1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO: Investiție de 14 milioane de lei la Spitalul Județean, din banii Statului

Guvernul României a aprobat finanțarea proiectului de extindere, modernizare și dotare a secției ATI și a UTS. Din valoarea proiectului, de aproximativ 14 milioane de lei, 10 la sută este cofinanțat de Consiliul Județean.

Încă o veste bună vine de la Spitalul Județean!

Secțiile Anestezie și Terapie Intensivă și Unitatea de Transfuzii Sanguine se vor ridica la standarde europene.

Banii necesari investiției vin din partea Statului.

„Guvernul României prin Ministerul Sănătății, reprezentat de doamna ministru Sorina Pintea, a aprobat finanțarea proiectului de extindere, modernizare și dotare a secției Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) și a Unității de Transfuzii Sanguine (UTS). Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 14 milioane de lei, din care cofinanțare Consiliul Județean Bistrița-Năsăud – 10%. Mulțumim!”, a anunțat managerul Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Reabilitarea și modernizarea secției de Terapie Intensivă face parte din proiectul de management al directorului. Acesta se învârte în jurul conceptului „More home, less hospital”, preluat de la americani. Dorința e de a umaniza aceste secții, de a face atât angajații, cât și pacienții, să se simtă „ca acasă”.

Mai multe despre acest concept puteți reciti AICI.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...