15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

FOTO: Investiție de 14 milioane de lei la Spitalul Județean, din banii Statului

Guvernul României a aprobat finanțarea proiectului de extindere, modernizare și dotare a secției ATI și a UTS. Din valoarea proiectului, de aproximativ 14 milioane de lei, 10 la sută este cofinanțat de Consiliul Județean.

Încă o veste bună vine de la Spitalul Județean!

Secțiile Anestezie și Terapie Intensivă și Unitatea de Transfuzii Sanguine se vor ridica la standarde europene.

Banii necesari investiției vin din partea Statului.

„Guvernul României prin Ministerul Sănătății, reprezentat de doamna ministru Sorina Pintea, a aprobat finanțarea proiectului de extindere, modernizare și dotare a secției Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) și a Unității de Transfuzii Sanguine (UTS). Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 14 milioane de lei, din care cofinanțare Consiliul Județean Bistrița-Năsăud – 10%. Mulțumim!”, a anunțat managerul Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Reabilitarea și modernizarea secției de Terapie Intensivă face parte din proiectul de management al directorului. Acesta se învârte în jurul conceptului „More home, less hospital”, preluat de la americani. Dorința e de a umaniza aceste secții, de a face atât angajații, cât și pacienții, să se simtă „ca acasă”.

Mai multe despre acest concept puteți reciti AICI.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: