22.5 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

MISTER: O bârgăuancă a reușit să conducă, aproape un an de zile, o mașină furată din Marea Britanie

Un mister total, cel puțin momentan, chiar și pentru oamenii legii. O mașină furată din Marea Britanie, acum aproape un an de zile, se plimba liniștită pe Bârgaie. Se fac cercetări pentru a vedea cum a ajuns mașina în România. Și cine i-a ”înlesnit” intrarea.

Vineri, autoturismul unei bârgăuance era luat pe sus de polițiști. Aceștia au realizat că mașina este una furată, din Marea Britanie, încă din 1 decembrie 2017.

La data de 24 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat și indisponibilizat un autoturism, reclamat ca fiind sustras din Marea Britanie, din data de 1 decembrie 2017. Autoturismul, fabricat în anul 2013, se afla în posesia unei femei, de 38 de ani, din localitatea Josenii Bârgăului” anunță reprezentanții IPJ BN.

Acum se caută vinovații. Cine a furat și mai ales cum a reușit mașina să ajungă pe teritoriul României.

”În cauză s-a întocmit dosar penal și sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire, în vederea stabilirii, în cooperare cu autoritățile judiciare din Marea Britanie, a modului în care autovehiculul a fost traficat pe teritoriul României, documentării faptei și stabilirii vinovăţiei persoanelor implicate” mai spun polițiștii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...