4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

VIDEO: Scandal în ședința de CL pe subiectul aparatelor de fitness din parc!

Discuții aprinse, timp de zeci de minute, pe tema aparatelor de fitness din parc, în ședința de Consiliu Local. Ioan Turc și unii consilieri au dezbătut utilitatea și viabilitatea acestora.

În cadrul ședinței de Consiliu Local Bistrița, unul dintre cele mai dezbătute subiecte a fost utilitatea și viabilitatea aparatelor de fitness din Parcul Regele Mihai I.

„Legat de aparatele de fitness din parc, sunt total nefuncționale. Sunt amplasate pe spațiul verde și e plin de noroi. Nu pot fi folosite decât trei luni pe an, cât e cald și e uscat. Sunt soluții, luați ceva măsuri ca să poată fi folosite? Că nu sunt viabile!”, a intervenit consiliera Ștefania Stere.

Primarul Ioan Turc a explicat că aparatele de fitness sunt folosite.

Numai noi avem o rezervă în a ne bucura de spațiul verde. În a lua o pătură și a ne așeza pe iarbă. Așa e peste tot în țară. Spațiul verde e ca să te bucuri de el. Cât despre aparatele de fitness, foarte mulți se bucură de ele. Uneori stau la coadă ca să facă exerciții!”, a replicat primarul Ioan Turc.

Să știți că în partea de jos a orașului, unde mai sunt aparate, chiar văd foarte multe persoane care le folosesc. Și care stau și așteaptă să le vină rândul. Deci eu spun că sunt chiar binevenite!”, a completat consiliera Mărioara Gaga -Seica.

Eu cred că aparatele nu sunt de ajuns. În unele dimineți, când merg la muncă, văd pensionari la ora 07.30 că deja fac exerciții la aparate. Eu zic că ar mai trebui investit în așa ceva, că e nevoie! Cu unele persoane am fost și eu și le-am explicat cum se folosesc aparatele”, a punctat consilierul Mathe Attila.

Ștefania Stere a revenit ulterior cu întrebarea dacă se găsește o soluție pentru rezolvarea problemei noroiului.

Lucrările le-am făcut etapizat. Spațiul de joacă de lângă va fi acoperit cu o pătură sintetică. Nu ne-am gândit și la porțiunea cu aparatele de fitness. Dar luăm în calcul să extindem și acolo. Dar de aici până la a contesta utilitatea lor, doamna Stere, e mult!”, a concluzionat Ioan Turc.

Întreaga ședință se poate urmări în secvențele video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...