3.7 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

VIDEO: Scandal în ședința de CL pe subiectul aparatelor de fitness din parc!

Discuții aprinse, timp de zeci de minute, pe tema aparatelor de fitness din parc, în ședința de Consiliu Local. Ioan Turc și unii consilieri au dezbătut utilitatea și viabilitatea acestora.

În cadrul ședinței de Consiliu Local Bistrița, unul dintre cele mai dezbătute subiecte a fost utilitatea și viabilitatea aparatelor de fitness din Parcul Regele Mihai I.

„Legat de aparatele de fitness din parc, sunt total nefuncționale. Sunt amplasate pe spațiul verde și e plin de noroi. Nu pot fi folosite decât trei luni pe an, cât e cald și e uscat. Sunt soluții, luați ceva măsuri ca să poată fi folosite? Că nu sunt viabile!”, a intervenit consiliera Ștefania Stere.

Primarul Ioan Turc a explicat că aparatele de fitness sunt folosite.

Numai noi avem o rezervă în a ne bucura de spațiul verde. În a lua o pătură și a ne așeza pe iarbă. Așa e peste tot în țară. Spațiul verde e ca să te bucuri de el. Cât despre aparatele de fitness, foarte mulți se bucură de ele. Uneori stau la coadă ca să facă exerciții!”, a replicat primarul Ioan Turc.

Să știți că în partea de jos a orașului, unde mai sunt aparate, chiar văd foarte multe persoane care le folosesc. Și care stau și așteaptă să le vină rândul. Deci eu spun că sunt chiar binevenite!”, a completat consiliera Mărioara Gaga -Seica.

Eu cred că aparatele nu sunt de ajuns. În unele dimineți, când merg la muncă, văd pensionari la ora 07.30 că deja fac exerciții la aparate. Eu zic că ar mai trebui investit în așa ceva, că e nevoie! Cu unele persoane am fost și eu și le-am explicat cum se folosesc aparatele”, a punctat consilierul Mathe Attila.

Ștefania Stere a revenit ulterior cu întrebarea dacă se găsește o soluție pentru rezolvarea problemei noroiului.

Lucrările le-am făcut etapizat. Spațiul de joacă de lângă va fi acoperit cu o pătură sintetică. Nu ne-am gândit și la porțiunea cu aparatele de fitness. Dar luăm în calcul să extindem și acolo. Dar de aici până la a contesta utilitatea lor, doamna Stere, e mult!”, a concluzionat Ioan Turc.

Întreaga ședință se poate urmări în secvențele video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...