8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO ȘOCANT- Elevii unui liceu trag pe nas un praf alb, în pauza mare!

Un video a devenit viral și a șocat comunitatea. Un grup de adolescenți, elevi de clasa a VIII-a, au fost filmați în timp ce aveau o „distracție” mai aparte, în pauza mare. Aceștia trag pe nas un praf alb. Autoritățile competente au intrat pe fir.

Pe un grup de Facebook, a apărut un video. Protagoniștii- elevi de clasa a VIII-a, de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița.

Distracția lor de pauză mare- trasul pe nas a unui praf alb.

Imaginile s-au rostogolit rapid în mediul online, iar autoritățile au intrat pe fir.

Structura competentă s-a autosesizat în acest caz și a demarat cercetările pentru a stabili exact ceea ce s-a întâmplat”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Nu doar poliția a intrat pe fir, ci și Inspectoratul Școlar.

„Am văzut imaginile. L-am chemat de urgență pe domnul Gătej (n.r. directorul LPS), și am discutat. Da, chiar sunt copii de la LPS. Dar nu e vorba de droguri. Au fost polițiștii și au luat mostre. E vorba de praf de cretă. Dar uite că s-a ajuns să ne jucăm de-a drogurile. Am anunțat și Prefectura. Și e bine să ne agităm, ca să evităm pe viitor să se întâmple așa ceva. Dar în acest caz nu e vorba de droguri, ci de praf de cretă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Camelia Tabără, inspectorul șef al ISJ BN.

Persoana care a postat videoul ar fi spus că are legătură cu scandalul de miercuri seara, din zona Lamă.

„Scandalul în urma căruia 6 tineri au fost retinuți și doi sunt internați cu leziuni serioase, a pornit dintr-un diferend iscat între elevii Liceului Sportiv Bistrița. Anul școlar 2019/2020, același liceu, clasa a VIII-a. Distracție în pauza mare. Suntem siguri că autoritățile competente vor reacționa rapid și vor lua măsurile necesare. Suntem părinți și suntem îngrijorați !!!”, este mesajul ce însoțește imaginile.

Totuși, până la acest moment, nu s-a găsit o legătură între cele două.

[arve url=”https://www.facebook.com/desfintatipolitialocala/videos/2799154506776166/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.