21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

VIDEO: Străzi ultramoderne, într-o comună din Bistrița-Năsăud. „Și copiii trebuie să se bucure de proiecte din partea administrației locale!”

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul.ro, primarul Paul Știr din Căianu Mic a vorbit și despre asfaltarea celor 46 de străzi.

Sunt străzi de interes local. Vor fi străzi ultramoderne. Acolo unde s-au executat rigole betonate pentru scurgerea apelor pluviale – se vor monta și accesele în curte pentru toate gospodăriile”, a explicat primarul Paul Știr. 

Primarul își dorește ca până la finalul anului, toate străzile să fie asfaltate. „Și cred în acest lucru, pentru că lucrările merg bine. A fost foarte mult de lucru. Pentru că nu vorbim doar de asfalt. Vorbim și de șanțuri, accese, ziduri de sprijin din beton și gabioane. Vorbim de parapete pentru protecția populației, indicatoare și marcaje rutiere… Fiecare sat și localitate componentă va beneficia de aceste lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere”, a mai spus Paul Știr.

Paul Știr s-a referit și la investițiile realizate pentru cei mai mici locuitori ai comunei.

Am pus accent și pe realizarea de locuri de joacă pentru copii. Chiar dacă necesită fonduri multe, chiar dacă resursele alocate sunt însemnate – am considerat că sunt necesare. Pe lângă drumuri, rețele de canalizare și apă, cămine culturale, școli și grădiniță, și cei mici trebuie să se bucure de proiecte din partea administrației locale”, a subliniat Paul Știr.

Un asemenea loc de joacă modern și foarte frumos dotat va fi și cel din Dobric. Aici s-au încheiat recent lucrările pentru amenajarea centrului civic. Administrația locală și-a propus să finalizeze și locul de joacă până la finalul lui 2020.

Cele mai potrivite proiecte pentru cei mici sunt locurile de joacă și parcurile”, a conchis primarul Paul Știr.

Ce alte investiții și proiecte se derulează în comuna Căianu Mic puteți să descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F583287982309409%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: