12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

VIDEO: Străzi ultramoderne, într-o comună din Bistrița-Năsăud. „Și copiii trebuie să se bucure de proiecte din partea administrației locale!”

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul.ro, primarul Paul Știr din Căianu Mic a vorbit și despre asfaltarea celor 46 de străzi.

Sunt străzi de interes local. Vor fi străzi ultramoderne. Acolo unde s-au executat rigole betonate pentru scurgerea apelor pluviale – se vor monta și accesele în curte pentru toate gospodăriile”, a explicat primarul Paul Știr. 

Primarul își dorește ca până la finalul anului, toate străzile să fie asfaltate. „Și cred în acest lucru, pentru că lucrările merg bine. A fost foarte mult de lucru. Pentru că nu vorbim doar de asfalt. Vorbim și de șanțuri, accese, ziduri de sprijin din beton și gabioane. Vorbim de parapete pentru protecția populației, indicatoare și marcaje rutiere… Fiecare sat și localitate componentă va beneficia de aceste lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere”, a mai spus Paul Știr.

Paul Știr s-a referit și la investițiile realizate pentru cei mai mici locuitori ai comunei.

Am pus accent și pe realizarea de locuri de joacă pentru copii. Chiar dacă necesită fonduri multe, chiar dacă resursele alocate sunt însemnate – am considerat că sunt necesare. Pe lângă drumuri, rețele de canalizare și apă, cămine culturale, școli și grădiniță, și cei mici trebuie să se bucure de proiecte din partea administrației locale”, a subliniat Paul Știr.

Un asemenea loc de joacă modern și foarte frumos dotat va fi și cel din Dobric. Aici s-au încheiat recent lucrările pentru amenajarea centrului civic. Administrația locală și-a propus să finalizeze și locul de joacă până la finalul lui 2020.

Cele mai potrivite proiecte pentru cei mici sunt locurile de joacă și parcurile”, a conchis primarul Paul Știr.

Ce alte investiții și proiecte se derulează în comuna Căianu Mic puteți să descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F583287982309409%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!