10.1 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

VIDEO: Străzi ultramoderne, într-o comună din Bistrița-Năsăud. „Și copiii trebuie să se bucure de proiecte din partea administrației locale!”

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul.ro, primarul Paul Știr din Căianu Mic a vorbit și despre asfaltarea celor 46 de străzi.

Sunt străzi de interes local. Vor fi străzi ultramoderne. Acolo unde s-au executat rigole betonate pentru scurgerea apelor pluviale – se vor monta și accesele în curte pentru toate gospodăriile”, a explicat primarul Paul Știr. 

Primarul își dorește ca până la finalul anului, toate străzile să fie asfaltate. „Și cred în acest lucru, pentru că lucrările merg bine. A fost foarte mult de lucru. Pentru că nu vorbim doar de asfalt. Vorbim și de șanțuri, accese, ziduri de sprijin din beton și gabioane. Vorbim de parapete pentru protecția populației, indicatoare și marcaje rutiere… Fiecare sat și localitate componentă va beneficia de aceste lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere”, a mai spus Paul Știr.

Paul Știr s-a referit și la investițiile realizate pentru cei mai mici locuitori ai comunei.

Am pus accent și pe realizarea de locuri de joacă pentru copii. Chiar dacă necesită fonduri multe, chiar dacă resursele alocate sunt însemnate – am considerat că sunt necesare. Pe lângă drumuri, rețele de canalizare și apă, cămine culturale, școli și grădiniță, și cei mici trebuie să se bucure de proiecte din partea administrației locale”, a subliniat Paul Știr.

Un asemenea loc de joacă modern și foarte frumos dotat va fi și cel din Dobric. Aici s-au încheiat recent lucrările pentru amenajarea centrului civic. Administrația locală și-a propus să finalizeze și locul de joacă până la finalul lui 2020.

Cele mai potrivite proiecte pentru cei mici sunt locurile de joacă și parcurile”, a conchis primarul Paul Știr.

Ce alte investiții și proiecte se derulează în comuna Căianu Mic puteți să descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F583287982309409%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...