10.9 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

VIDEO: Străzi ultramoderne, într-o comună din Bistrița-Năsăud. „Și copiii trebuie să se bucure de proiecte din partea administrației locale!”

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul.ro, primarul Paul Știr din Căianu Mic a vorbit și despre asfaltarea celor 46 de străzi.

Sunt străzi de interes local. Vor fi străzi ultramoderne. Acolo unde s-au executat rigole betonate pentru scurgerea apelor pluviale – se vor monta și accesele în curte pentru toate gospodăriile”, a explicat primarul Paul Știr. 

Primarul își dorește ca până la finalul anului, toate străzile să fie asfaltate. „Și cred în acest lucru, pentru că lucrările merg bine. A fost foarte mult de lucru. Pentru că nu vorbim doar de asfalt. Vorbim și de șanțuri, accese, ziduri de sprijin din beton și gabioane. Vorbim de parapete pentru protecția populației, indicatoare și marcaje rutiere… Fiecare sat și localitate componentă va beneficia de aceste lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere”, a mai spus Paul Știr.

Paul Știr s-a referit și la investițiile realizate pentru cei mai mici locuitori ai comunei.

Am pus accent și pe realizarea de locuri de joacă pentru copii. Chiar dacă necesită fonduri multe, chiar dacă resursele alocate sunt însemnate – am considerat că sunt necesare. Pe lângă drumuri, rețele de canalizare și apă, cămine culturale, școli și grădiniță, și cei mici trebuie să se bucure de proiecte din partea administrației locale”, a subliniat Paul Știr.

Un asemenea loc de joacă modern și foarte frumos dotat va fi și cel din Dobric. Aici s-au încheiat recent lucrările pentru amenajarea centrului civic. Administrația locală și-a propus să finalizeze și locul de joacă până la finalul lui 2020.

Cele mai potrivite proiecte pentru cei mici sunt locurile de joacă și parcurile”, a conchis primarul Paul Știr.

Ce alte investiții și proiecte se derulează în comuna Căianu Mic puteți să descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F583287982309409%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...