18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

EROII zilelor noastre, răsplătiți de „furnicuțele” Gimnazialei „Ștefan cel Mare”!

Elevii clasei a II-a D, „Grupa Furnicuțelor”, i-au răsplătit azi pe eroii zilelor noastre. Medicii Spitalului Județean au primit felicitări și o donație în bani.

Astăzi este Ziua Eroilor! Iar gândurile tuturor se îndreaptă spre cei ce și-au dat viața pentru țară, spre cei ce au plătit libertatea poporului cu propriul sânge.

„Furnicuțele” din clasa a II-a D, de la școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” și-au îndreptat gândul spre eroii zilelor noastre. Mai exact, spre medicii care luptă în aceste zile în prima linie, cu pandemia de coronavirus.

Iar gestul lor a fost unul IMPRESIONANT.

„De Ziua Eroilor – PENTRU EROII DIN LINIA ÎNTÂI! 1.500 de felicitări au scris elevii din Clasa FURNICUȚELOR pentru personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Bistrița, eroii lor din linia întâi. Așa au decis ei să-și arate recunoștința pentru cei care luptă în fiecare zi cu inamicul nevăzut, virusul SARS-COV-2. Felicitările au ajuns în posesia cadrelor medicale prin intermediul doamnei învățătoare Camelia POJAR, însoțită de două reprezentante ale părinților, care pe lângă minunatul gest al celor mici au oferit spitalului ca și donație din partea clasei, suma de 2.600 lei. Vă mulțumim, sunteți minunați!”, a scris managerul Gabriel Lazany, pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...