17.8 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

EROII zilelor noastre, răsplătiți de „furnicuțele” Gimnazialei „Ștefan cel Mare”!

Elevii clasei a II-a D, „Grupa Furnicuțelor”, i-au răsplătit azi pe eroii zilelor noastre. Medicii Spitalului Județean au primit felicitări și o donație în bani.

Astăzi este Ziua Eroilor! Iar gândurile tuturor se îndreaptă spre cei ce și-au dat viața pentru țară, spre cei ce au plătit libertatea poporului cu propriul sânge.

„Furnicuțele” din clasa a II-a D, de la școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” și-au îndreptat gândul spre eroii zilelor noastre. Mai exact, spre medicii care luptă în aceste zile în prima linie, cu pandemia de coronavirus.

Iar gestul lor a fost unul IMPRESIONANT.

„De Ziua Eroilor – PENTRU EROII DIN LINIA ÎNTÂI! 1.500 de felicitări au scris elevii din Clasa FURNICUȚELOR pentru personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Bistrița, eroii lor din linia întâi. Așa au decis ei să-și arate recunoștința pentru cei care luptă în fiecare zi cu inamicul nevăzut, virusul SARS-COV-2. Felicitările au ajuns în posesia cadrelor medicale prin intermediul doamnei învățătoare Camelia POJAR, însoțită de două reprezentante ale părinților, care pe lângă minunatul gest al celor mici au oferit spitalului ca și donație din partea clasei, suma de 2.600 lei. Vă mulțumim, sunteți minunați!”, a scris managerul Gabriel Lazany, pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...