1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

EROII zilelor noastre, răsplătiți de „furnicuțele” Gimnazialei „Ștefan cel Mare”!

Elevii clasei a II-a D, „Grupa Furnicuțelor”, i-au răsplătit azi pe eroii zilelor noastre. Medicii Spitalului Județean au primit felicitări și o donație în bani.

Astăzi este Ziua Eroilor! Iar gândurile tuturor se îndreaptă spre cei ce și-au dat viața pentru țară, spre cei ce au plătit libertatea poporului cu propriul sânge.

„Furnicuțele” din clasa a II-a D, de la școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” și-au îndreptat gândul spre eroii zilelor noastre. Mai exact, spre medicii care luptă în aceste zile în prima linie, cu pandemia de coronavirus.

Iar gestul lor a fost unul IMPRESIONANT.

„De Ziua Eroilor – PENTRU EROII DIN LINIA ÎNTÂI! 1.500 de felicitări au scris elevii din Clasa FURNICUȚELOR pentru personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Bistrița, eroii lor din linia întâi. Așa au decis ei să-și arate recunoștința pentru cei care luptă în fiecare zi cu inamicul nevăzut, virusul SARS-COV-2. Felicitările au ajuns în posesia cadrelor medicale prin intermediul doamnei învățătoare Camelia POJAR, însoțită de două reprezentante ale părinților, care pe lângă minunatul gest al celor mici au oferit spitalului ca și donație din partea clasei, suma de 2.600 lei. Vă mulțumim, sunteți minunați!”, a scris managerul Gabriel Lazany, pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...