20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

EROII zilelor noastre, răsplătiți de „furnicuțele” Gimnazialei „Ștefan cel Mare”!

Elevii clasei a II-a D, „Grupa Furnicuțelor”, i-au răsplătit azi pe eroii zilelor noastre. Medicii Spitalului Județean au primit felicitări și o donație în bani.

Astăzi este Ziua Eroilor! Iar gândurile tuturor se îndreaptă spre cei ce și-au dat viața pentru țară, spre cei ce au plătit libertatea poporului cu propriul sânge.

„Furnicuțele” din clasa a II-a D, de la școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” și-au îndreptat gândul spre eroii zilelor noastre. Mai exact, spre medicii care luptă în aceste zile în prima linie, cu pandemia de coronavirus.

Iar gestul lor a fost unul IMPRESIONANT.

„De Ziua Eroilor – PENTRU EROII DIN LINIA ÎNTÂI! 1.500 de felicitări au scris elevii din Clasa FURNICUȚELOR pentru personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Bistrița, eroii lor din linia întâi. Așa au decis ei să-și arate recunoștința pentru cei care luptă în fiecare zi cu inamicul nevăzut, virusul SARS-COV-2. Felicitările au ajuns în posesia cadrelor medicale prin intermediul doamnei învățătoare Camelia POJAR, însoțită de două reprezentante ale părinților, care pe lângă minunatul gest al celor mici au oferit spitalului ca și donație din partea clasei, suma de 2.600 lei. Vă mulțumim, sunteți minunați!”, a scris managerul Gabriel Lazany, pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.