VIDEO: Târgul mare al Bistriţei se apropie! „Încă purtăm tratative şi negocieri”

0
5305

Zece zile de sărbătoare îi aşteaptă pe bistriţeni spre finalul lunii august. „Încă nu este nimic sigur. Încă purtăm negocieri şi tratative care vor fi definitivate în cursul ultimei săptămâni din iulie”, a precizat pentru Bistriţeanul.ro prof. dr. Dorel Cosma, directorul Palatului Culturii.

Peste 500.000 de lei vor fi alocaţi pentru ediţia din 2019 a Târgului Mare al Bistriţei, iar negocierile cu artiştii invitaţi să anime oraşul în cele 10 zile de sărbătoare sunt în plină desfăşurare.

Contractele vor fi încheiate la finalul lunii iulie. Deocamdată putem să confirmăm doar prezenţa celor de la Zilele Medievale. Este foarte probabil să ne bucurăm de prezenţa celor de la Mira Band, Edward Sanda şi The Motans – pentru zona pietonală”, a mai spus prof. dr. Dorel Cosma.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/6HCnT_NqrQI” /]

Din programul celor zece zile de sărbătoare nu va lipsi nici muzica folclorică. În Heidenfeld, printre invitaţi se vor număra Marius Ciprian Pop, Ciprian şi Mihaela Istrate şi Cristian Pomohaci.

Vor concerta şi cei de la Fan Factory, pe pietonal. Deocamdată totul este încă la nivel de proiect şi discuţii. Vom reveni cu programul pus la punct şi finalizat cât de curând”, a mai precizat prof. dr. Dorel Cosma.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/FOtZi3dslwk” /]

Foto – Arhivă