15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

VIDEO – „Teroristul” de la Lama. Un fost angajat al Spitalului Județean, acuzat că se distrează tăind cauciucurile mașinilor parcate

Un bărbat, fost angajat al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, își omoară timpul tăind cauciucurile mașinilor parcate în zona Lama. Unul dintre păgubiți deja a depus plângere la poliție, numărul celor care s-au trezit cu roțile tăiate fiind însă mult mai mare.

Un fost angajat al Spitalului Județean de Urgență își omoară timpul tăind cauciucurile mașinilor parcate în zona Lama. Acesta a fost surprins zilele trecute de mai mulți tineri, care l-au urmărit și l-au filmat. Bărbatul nu recunoaște însă că ar fi autorul.

Acesta locuiește în zonă și se numește Augustin H. Potrivit celor care îl cunosc, acesta ar avea probleme cu jocurile de noroc și băutura.

„Am martori. Este vorba de o camionetă cu prelată. Nu a observat că vis-a-vis sunt niște băieți. Ei când au auzit roțile au luat-o după el printre blocuri până la o casă de pariuri de la Lama”, precizează unul dintre păgubiți, care a și făcut plângere la poliție.

Acesta a reușit să afle identitatea bărbatului după un apel făcut pe pagina sa de Facebook. Paguba făcută de bătrân în cazul celui care a depus plângere ajunge la 800 de lei, spune păgubitul. Surse Bistrițeanul.ro spun că acesta nu este un caz izolat, mai multe autoturisme parcate în partea de sus a orașului fiind avariate astfel.

Deocamdată, la Inspectoratul de Poliție Județean a fost depusă o singură plângere.

„Ieri s-a depus o plângere, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și pentru identificarea autorului”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

[arve url=”https://youtu.be/ZLMPd2ej0N8″ /]

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: