-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

VIDEO – „Teroristul” de la Lama. Un fost angajat al Spitalului Județean, acuzat că se distrează tăind cauciucurile mașinilor parcate

Un bărbat, fost angajat al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, își omoară timpul tăind cauciucurile mașinilor parcate în zona Lama. Unul dintre păgubiți deja a depus plângere la poliție, numărul celor care s-au trezit cu roțile tăiate fiind însă mult mai mare.

Un fost angajat al Spitalului Județean de Urgență își omoară timpul tăind cauciucurile mașinilor parcate în zona Lama. Acesta a fost surprins zilele trecute de mai mulți tineri, care l-au urmărit și l-au filmat. Bărbatul nu recunoaște însă că ar fi autorul.

Acesta locuiește în zonă și se numește Augustin H. Potrivit celor care îl cunosc, acesta ar avea probleme cu jocurile de noroc și băutura.

„Am martori. Este vorba de o camionetă cu prelată. Nu a observat că vis-a-vis sunt niște băieți. Ei când au auzit roțile au luat-o după el printre blocuri până la o casă de pariuri de la Lama”, precizează unul dintre păgubiți, care a și făcut plângere la poliție.

Acesta a reușit să afle identitatea bărbatului după un apel făcut pe pagina sa de Facebook. Paguba făcută de bătrân în cazul celui care a depus plângere ajunge la 800 de lei, spune păgubitul. Surse Bistrițeanul.ro spun că acesta nu este un caz izolat, mai multe autoturisme parcate în partea de sus a orașului fiind avariate astfel.

Deocamdată, la Inspectoratul de Poliție Județean a fost depusă o singură plângere.

„Ieri s-a depus o plângere, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și pentru identificarea autorului”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

[arve url=”https://youtu.be/ZLMPd2ej0N8″ /]

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...