8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

VIDEO – Toamna bistrițeană închide piețele din Decebal și Tărpiului. Aduce bunătăți, premii și distracție în Heidenfeld

În acest weekend are loc Toamna Bistrițeană, în Heidenfeld. Cu această ocazie se închid piețele din Decebal și de pe Tărpiului. „Vom avea standuri, vom oferi premii și avem soliști și ansambluri folclorice!”, a anunțat Ioan Turc.

După doi ani de pauză pandemică, în acest weekend, în Heidenfeld, se organizează Toamna Bistrițeană.

În cele două zile, piața agroalimentară „Decebal” și piața en gros de pe strada Tărpiului vor fi închise pentru efectuarea lucrărilor de salubrizare și igienizare”, a informat municipalitatea.

În Heidenfeld, mâine și poimâine, va fi cântec, joc, bunătăți și premii.

Se anunță vreme bună. Vom avea standuri cu produse agro-alimentare. De asemenea, vom oferi premii pentru produsele legumicole, fructe sau produse apicole. Avem în cele două zile diferiți soliști care vor urca pe scenă, dar și nouă ansambluri folclorice. Îi invităm așadar pe bistrițeni să se bucure la Toamna Bistrițeană”, a transmis Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Muzica, jocul și voia bună- va începe sâmbătă, 24 septembrie, la ora 11.30, când pe scenă va urca Ansamblul Folcloric „Cununița” Bistrița. Ultima reprezentație va fi duminică, 25 septembrie, ora 17.20.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.