10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

VIDEO – Tudor Chirilă: Salutări din Bistrița! Un proiect absolut senzațional

Tudor Chirilă, renumitul solist, actor și producător care a transformat Vama Veche într-un brand, a transmis fanilor săi salutări din Bistrița! Mai mult, acesta a povestit minute în șir, într-o postare pe pagina sa de facebook, despre „un proiect absolut senzațional” care se derulează la Bistrița. 

„O inițiativă extraordinară, un proiect absolut senzațional”, a  remarcat Tudor Chirilă, zilele trecute, la Bistrița. 

Muzicianul și actorul Tudor Chirilă a poposit și în acest an la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” din Bistrița. Așa cum a făcut-o și anul trecut: 

FOTO: Oaspeți de seamă, la Biblioteca Județeană…! Tudor Chirilă, solistul Vama, a acordat autografe

Tudor Chirilă a făcut o transmisie live, povestind mai bine de 12 minute cu managerul bibliotecii, Ioan Pintea, despre „biblioteca pe roți”.

Acest bibliobuz se plimbă prin zonele defavorizate, fără acces la carte și cultură. Este un proiect absolut senzațional!”, a subliniat oaspetele. 

Tudor Chirilă a devenit cititor al bibliotecii cu acte în regulă și a fost super încântat de Bibliobuzul nostru”, au punctat cei de la Biblioteca Județeană „George Coșbuc”.

„Așa cum există mașini care transportă pâinea sau înghețata, există și mașini care transportă cărți. Noi avem anumite trasee pe care mergem în zonele mai îndepărtate din județ”, a mai explicat Ioan Pintea.

Ultima oară Bibliobuzul a ajuns la Rebra. Aproape 100 de copii și dascăli i-au întâmpinat pe cei de la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” cu entuziasm.

Ioan Pintea a admis că bibliotecarii trebuie să fie un fel de misionari, în timp ce Tudor Chirilă a explicat fanilor  că e vorba de un bibliobuz custom made. Nu s-a luat o mașină ulterior transformată într-o bibliotecă pe roți. Ci a fost făcută una în fabrică, conform planurilor și sugestiilor managerului Ioan Pintea.

O mașină care circulă pe toate dealurile și coclaurile trebuie să fie foarte rezistentă. Ne străduim să ducem copiilor cărți noi. Inclusiv în comunitățile de copii rromi sau maghiari”, a povestit Ioan Pintea.

Managerul bibliotecii a recunoscut, cu mâna pe inimă: „Am urmărit like-urile, comentariile și distribuirile. Am ajuns la concluzia că nimeni până acum nu a făcut o așa mare publicitate acestui proiect… Mulțumim, Tudor!” 

Foto @ Biblioteca Județeană „George Coșbuc”

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!