16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO Un bărbat din Rodna s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să mituiască un alegător

Un bărbat din Rodna s-a ales cu dosar penal după ce a oferit o sumă de bani unui alt alegător pentru a vota cu un anumit candidat. Alte trei persoane au fost amendate pentru că nu au respectat legislația electorală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb, un bărbat din Rodna s-a ales cu dosar penal după ce a dat o sumă de bani unui alegător pentru a pune ștampila pe un anume candidat. Alte trei persoane au fost amendate.

„La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean, până la ora 15:00 au fost primite 15 sesizări cu privire la posibile contravenții sau infracțiuni electorale. Dintre aceste 15 sesizări, 6 sunt încă în curs de verificare. Totodată, vreau să menționez faptul că au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a acestora fiind de 1.800 de lei. Trei dintre acestea au fost sancțiuni cu amenzi, celelalte avertismente scrise”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Un bărbat care a refuzat să poarte masca în secția de votare a primit un avertisment scris. Acesta a sunat la 112 și a sesizat faptul că nu este lăsat să votare. În realitate, bărbatul refuza să poarte mască.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.