26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

VIDEO: Un erou, în acest weekend, la Centrul cultural Dacia!

Cel mai nou film semnat de cineastul Asghar Farhadi, distins cu Grand Prix la Cannes 2021, poate fi vizionat din acest weekend, la cinema Dacia. Vești bune: din martie se reiau proiecțiile de filme în zilele de luni și marți!

Începând cu luna martie, la Centrul Cultural Dacia vor rula din nou filme în zilele de luni și marți. Până acum cinematograful era închis în aceste zile, din cauza contextului pandemic.

Între filmele de care vă puteți bucura la cinema Dacia, în aceste zile, este și Un erou/A Hero. Este cel mai recent film al cineastului Asghar Farhadi, distins cu Grand Prix la Cannes 2021. Pelicula îl prezintă pe Rahim, un datornic care încearcă din răsputeri să facă bine.

Rahim se află în închisoare din cauza unei datorii neplătite. În timpul unei permisii de două zile, el încearcă să-și convingă creditorul să-și retragă plângerea în schimbul returnării unei părți din această datorie. Ce-ar putea să fie rău în asta? Care ar putea fi consecințele?

Un alt film care merită vizionat: Aleea Groazei.

Aici este vorba despre un ambițios om din lumea carnavalului (Bradley Cooper), care se l=poate lăuda cu o naturală înclinație de a manipula oamenii din doar câteva cuvinte. Acesta se combină cu o psihiatră (Cate Blanchett) chiar mai periculoasă.

Din echipa carnavalului mai fac parte Molly (Rooney Mara), prezentatorul Clem (Willem Dafoe) și Ron Perlman în rolul lui Bruno „Omul de fier”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...