15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

VIDEO Un pieton a scăpat milimetric de un impact puternic cu o mașină pe trecerea de pietoni. Un „bizon” era să-l ia pe capotă

Deși pare greu de crezut, norocul, șansa sau chiar prezența de spirit fac ca numărul accidentelor rutiere grave să nu fie atât de mare. O demonstrează un pieton, care a scăpat milimetric ieri de un accident rutier grav. Acesta a fost la un pas să fie luat pe capotă de un bizon chiar pe trecerea de pietoni.

Un șofer a surprins cu camera sa de bord un accident rutier evitat milimetric. Totul s-a petrecut în partea de sus a orașului, aproape de benzinăria  OMV de lângă Spitalul Județean de Urgență.

Pietonul se angajează în trecerea străzii pe trecerea de pietoni. Un taximetru de pe a doua bandă îi dă prioritate, însă șoferul unei dubițe nici nu mai încetinește la trecerea de pietoni, deși e vizibil aglomerat momentul zilei.

Bărbatul reușește să treacă strada la doar o secundă după ce dubița trece în viteză de zebră. Pietonul a evitat milimetric un impact.

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Zilnic la aceasta rrecere pietonala se intampla evenimente de genul … Bizonului mai sus mentionat de cel putin 2 ori am trecut si eu prin acest ” noroc” politia rutiera Bistrita nu si face datoria sau nu vrea si nici autoritatile care ar putea cel putin sa instaleze semafoare in zonă sau radare fixe dar despre prioritalile administratiei publice care evident nu dunt interesate de bunul mers al cetateanului de rand nici nu are rost sa mai discutam !

  2. Î-ați pus voi nume Vizion. Dar oare îl cunoașteți pe acest om ???, îl cunoașteți ? V-ați gândit că poate avea o urgență???. Eu nu îl cunosc , dar v-ați gândit că poate omul avea un necaz ???

    • Domnule „taran”, daca va calca un bizon pe trecere (si va face carne tocata), il scuza cumva „urgenta” ce a avut-o? 🙂 … se vede pe filmare ca a calcat putin frana, apoi s-a razgandit : „hai ca merge asa, accelerez si trag putin dreapta, si imi continui drumul” …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: