25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

VIDEO Un pieton a scăpat milimetric de un impact puternic cu o mașină pe trecerea de pietoni. Un „bizon” era să-l ia pe capotă

Deși pare greu de crezut, norocul, șansa sau chiar prezența de spirit fac ca numărul accidentelor rutiere grave să nu fie atât de mare. O demonstrează un pieton, care a scăpat milimetric ieri de un accident rutier grav. Acesta a fost la un pas să fie luat pe capotă de un bizon chiar pe trecerea de pietoni.

Un șofer a surprins cu camera sa de bord un accident rutier evitat milimetric. Totul s-a petrecut în partea de sus a orașului, aproape de benzinăria  OMV de lângă Spitalul Județean de Urgență.

Pietonul se angajează în trecerea străzii pe trecerea de pietoni. Un taximetru de pe a doua bandă îi dă prioritate, însă șoferul unei dubițe nici nu mai încetinește la trecerea de pietoni, deși e vizibil aglomerat momentul zilei.

Bărbatul reușește să treacă strada la doar o secundă după ce dubița trece în viteză de zebră. Pietonul a evitat milimetric un impact.

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Zilnic la aceasta rrecere pietonala se intampla evenimente de genul … Bizonului mai sus mentionat de cel putin 2 ori am trecut si eu prin acest ” noroc” politia rutiera Bistrita nu si face datoria sau nu vrea si nici autoritatile care ar putea cel putin sa instaleze semafoare in zonă sau radare fixe dar despre prioritalile administratiei publice care evident nu dunt interesate de bunul mers al cetateanului de rand nici nu are rost sa mai discutam !

  2. Î-ați pus voi nume Vizion. Dar oare îl cunoașteți pe acest om ???, îl cunoașteți ? V-ați gândit că poate avea o urgență???. Eu nu îl cunosc , dar v-ați gândit că poate omul avea un necaz ???

    • Domnule „taran”, daca va calca un bizon pe trecere (si va face carne tocata), il scuza cumva „urgenta” ce a avut-o? 🙂 … se vede pe filmare ca a calcat putin frana, apoi s-a razgandit : „hai ca merge asa, accelerez si trag putin dreapta, si imi continui drumul” …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: