18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

VIDEO: Un primar, într-un clip ce motivează oamenii la o Românie curată!

Activ în mediul online, dar și în funcția pe care o deține, un primar bistrițean mai face un pas. Determinat să convingă oamenii să nu mai arunce gunoaie pe unde le taie capul, acesta a realizat și un clip motivațional. În clip apare și un personaj cunoscut în mediul on-line. Iar video-ul are deja zeci de mii de vizualizări.

Încă de când a preluat frâiele orașului, primarul Sîngeorzului a arătat că e clar împotriva mizeriei. A fost criticat dur când a înființat Poliția Locală și a început să aplice amenzi usturătoare pentru cei care fac mizerie.

Mai mult, pentru a-și motiva orășenii să păstreze curățenia, le-a oferit și „cadouri”. Cei care au cai și căruțe au primit fărașe, măturici și lopeți, ca să adune după animalele lor.

În ceea ce privește gunoaiele aruncate pe pășuni, pe malurile râurilor etc., Traian Ogâgău s-a arătat foarte revoltat, atât în mediul on-line cât și când s-a găsit făptașul și s-a aplicat amenda.

Acum, a mai făcut un pas. A realizat un videoclip în care îndeamnă cetățenii să facă o „Românie curată”.

[arve url=”https://www.facebook.com/cuiosifpecoclauri/videos/1305829492924491/” /]

România Curată – un demers de interes național pentru păstrarea curățeniei! Dumnezeu a creat natura, care ne asigură toate cele necesare traiului sănătos. Unii oameni, orbiţi de lăcomie şi mândrie, de pofta de câştig şi de prostie, o distrug. Alergând după bani, ei uită să trăiască bine, să se bucure de ceea ce au şi să trateze cu grijă şi respect natura”. (Pr. Mihai Fechetă) Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie luate MĂSURI URGENTE de toți cei care avem o responsabilitate în societate și să punem ordine în priorităţile noastre, să dăm vieţii întâietatea ce i se cuvine şi să îi educăm pe cei din jur în spiritul dragostei de natură – prin vorbele şi faptele noastre! Vă invit să dați mai departe acest mesaj, iar Laoalată să facem o țară curată – o țară de care să se bucure cei care vor veni în urma noastră! Schimbarea începe cu noi! Natura- Cartea lui Dumnezeu!”, este mesajul ce însoțește clipul.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!