5.5 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

FOTO – Mocănița Transilvaniei: A-nceput construcția depoului drezinei! Dați o mână de ajutor?

Visul Asociației Mocănița Transilvaniei prinde tot mai mult contur. A început deja construcția depoului drezinei. Și cer ajutor tuturor celor ce vor, cu mână harnică, să lucreze la realizarea acestuia.

Iubitori ai vremurilor de demult, din diferite orașe ale țării, s-au unit într-o asociație pentru a salva Mocănița Transilvaniei.

În ciuda dificultăților și a unui vis pe care mulți îl considerau nebun și irealizabil, iată că lucrurile avansează.

Construcția depoului drezinei: Ziua 1. Astăzi am pus mâna pe unelte și ne-am apucat de treabă. În prima fază a fost nevoie de nivelarea terenului și marcarea suprafeței depoului. Continuăm mâine!”, au scris aseară pe Facebook cei de la Asociația Mocănița Transilvaniei.

Și, pentru că toți sunt voluntari și vor să readucă la viață Mocănița, pentru toți cei interesați, și de această dată vor să implice pe cât mai mulți.

„V-ați făcut planuri pentru vacanță? Fiindcă începutul lunii iulie, în săptămâna 8 – 14, vom fi la Teaca pentru construcția depoului drezinei. Dacă îți place munca fizică, știi să mânuiești unelte sau vrei să ajuți în orice alt mod, te așteptăm alături de noi. Scrie-ne un mesaj!”, este provocarea lansată pe pagina lor de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.