-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

VIDEO Un urs a băgat SPAIMA în muncitorii unei firme din Anieș, la primele ore ale dimineții

Prezența urșilor în apropierea gospodăriilor oamenilor din Bistrița-Năsăud este tot mai deasă. Azi dimineață, ursul a băgat spaima în mai mulți muncitori, după ce a apărut în parcul auto al unei firme din localitatea Anieș.

După un sfârșit de săptămână în care au fost raportate mai multe apariții ale urșilor în diverse locuri din apropierea județului nostru, luni dimineața un astfel de exemplar și-a făcut apariția în parcul auto a unei firme din Anieș.

Mai mulți muncitori care erau prezenți în firmă la ora aceea, cuprinși de panică, s-au ascuns care încotro pentru a scăpa de pericol, după cum ne-a informat președintele Asociației de Vânătoare ”Someșul” Rodna, Dragoș Hârjoabă.

Camerele de supraveghere ale firmei au surprins ursul în timp ce se plimba agale printre mașinile din curtea societății comerciale.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...