-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

VIDEO Un urs a băgat SPAIMA în muncitorii unei firme din Anieș, la primele ore ale dimineții

Prezența urșilor în apropierea gospodăriilor oamenilor din Bistrița-Năsăud este tot mai deasă. Azi dimineață, ursul a băgat spaima în mai mulți muncitori, după ce a apărut în parcul auto al unei firme din localitatea Anieș.

După un sfârșit de săptămână în care au fost raportate mai multe apariții ale urșilor în diverse locuri din apropierea județului nostru, luni dimineața un astfel de exemplar și-a făcut apariția în parcul auto a unei firme din Anieș.

Mai mulți muncitori care erau prezenți în firmă la ora aceea, cuprinși de panică, s-au ascuns care încotro pentru a scăpa de pericol, după cum ne-a informat președintele Asociației de Vânătoare ”Someșul” Rodna, Dragoș Hârjoabă.

Camerele de supraveghere ale firmei au surprins ursul în timp ce se plimba agale printre mașinile din curtea societății comerciale.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: