6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

VIDEO: Unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de masă, propus pentru șefia Agenției Națională Antidoping

PNL BN a primit 3 poziții asimilate funcției de secretar de stat. Printre ele se numără și șefia Agenției Naționale Antidoping, unde formațiunea politică îl susține pe unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de masă, Adrian Crișan.

Într-o conferință de presă, primarul Ioan Turc a dezvăluit faptul că PNL Bistrița-Năsăud a primit trei poziții asimilate funcției de secretar de stat. Este vorba despre un post de secretar de stat în Ministerul Economiei, un post de consilier de stat la Cancelaria Primului Ministru și șefia Agenției Naționale Antidoping.

La Ministerul Economiei a fost propus Florin Urîte, despre care Bistrițeanul.ro a scris AICI. Potrivit edilului, acesta a refuzat postul, invocând motive personale. Pentru postul de consilier de stat în Cancelaria Primului Ministru a fost propus Doru Rus, un liberal din aripa tânără.

Marea surpriză vine de la Agenția Națională Antidoping, unde PNL Bistrița-Năsăud a decis să îl susțină pe unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de masă din țară: Adrian Crișan.

Foto:prosport.ro

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...