19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

VIDEO: Unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de masă, propus pentru șefia Agenției Națională Antidoping

PNL BN a primit 3 poziții asimilate funcției de secretar de stat. Printre ele se numără și șefia Agenției Naționale Antidoping, unde formațiunea politică îl susține pe unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de masă, Adrian Crișan.

Într-o conferință de presă, primarul Ioan Turc a dezvăluit faptul că PNL Bistrița-Năsăud a primit trei poziții asimilate funcției de secretar de stat. Este vorba despre un post de secretar de stat în Ministerul Economiei, un post de consilier de stat la Cancelaria Primului Ministru și șefia Agenției Naționale Antidoping.

La Ministerul Economiei a fost propus Florin Urîte, despre care Bistrițeanul.ro a scris AICI. Potrivit edilului, acesta a refuzat postul, invocând motive personale. Pentru postul de consilier de stat în Cancelaria Primului Ministru a fost propus Doru Rus, un liberal din aripa tânără.

Marea surpriză vine de la Agenția Națională Antidoping, unde PNL Bistrița-Năsăud a decis să îl susțină pe unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de masă din țară: Adrian Crișan.

Foto:prosport.ro

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...