25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

48% dintre profesorii județului sunt de acord să se vaccineze antiCovid19

48% dintre profesorii care predau în Bistrița-Năsăud au transmis Inspectoratului Școlar Județean că sunt de acord să se vaccineze antiCovid19.

1712 persoane din categoria personalului didactic care predă la clase și-au exprimat disponibilitatea privind vaccinarea anticovid-19. Ceea ce reprezintă un procent de 48,42% din numărul total de profesori – potrivit Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud.

Conform informațiilor trimise către ISJ Bistrița-Năsăud, 1712 profesori sunt de acord să se vaccineze anti-Covid19.

226 de persoane (51,05%) care fac parte din categoria personalului didactic auxiliar au transmis, de asemenea, Inspectoratului Școlar că sunt de acord să-și facă vaccinul anti-Covid19.

Aici sunt incluși secretarii, contabilii, administratorii, bibliotecarii, laboranții și informaticienii din școli. 

Dintre cei care fac parte din categoria personalului nedidactic – respectiv paznici, mecanici, îngrijitori, fochiști – se vor vaccina 364 de persoane. Ceea ce reprezintă un procent de 38, 23% din totalul acestora.

Profesorii și cei din cadrul personalului didactic auxiliar ar fi avut termen limită până mâine, 15 ianuarie 2021, pentru a anunța acordul sau dezacordul față de vaccinarea anti-Covid.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...