-9.2 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

VIDEO Urs surprins gonind pe șosea prin cartierul năsăudean Liviu Rebreanu, în miez de noapte

Urșii par să vină tot mai des și mai aproape de așezările oamenilor. Noaptea trecută, după miezul nopții, un urs a fost surprins gonind pe șosea, prin cartierul năsăudean Liviu Rebreanu.

Un șofer a avut parte de o întâlnire de gradul 3 noaptea trecută, pe DN17 C, în localitatea componentă a orașului Năsăud, Liviu Rebreanu. Acesta a dat nas în nas cu un urs, care gonea pe șosea.

Șoferul nu a îndrăznit să se oprească, însă a filmat momentul, cu ajutorul telefonului mobil, iar filmulețul a ajuns pe rețelele de socializare.

Prezența urșilor în apropierea așezărilor omenești este tot mai deasă. Mai mulți urși au fost raportați inclusiv la doi pași de Bistrița, în zona Valea Ghinzii.

Un incident deosebit de grav s-a petrecut chiar la începutul acestui weekend, la granița dintre județele Suceava și Harghita. Trei ciobani au fost atacați de un urs, unul a decedat, iar altul a fost grav rănit. Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

FOTO/VIDEO -Trei ciobani au fost atacați de urs. Unul dintre ei a fost găsit mort, iar altul a fost grav rănit

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ca sa ” se inmultzeasca ” cum scrie ” cuvantul Domnului ” in Sfanta Biblie… Ceausescu nu dadea televiziune decat o ora, din care 30 minute erau stiti ale PCR-ului si 30 de minute diverse inclusiv emisiune ptr copii… inainte de culcare . Acuma, nu vor sa se mai ” culce ” mai frate si … NUMA BINE URSUL II OBLIGA SA STEA IN CASA … si macar de frica lor sa ” se culce ” si sa indeplineasca ” Porunca Domnului ” … !
    Trebuie sa pricepetzi ca Romania, parte integranta din aceasta (M.are )ME… trebuie sa ” se inmultzeasca „, sa faca plozi, sa-i creasca, sa-i poarte in scoli si sa-i califice in diferite meserii … pe banii publici ai contribuabililor care ( inca ) mai muncesc aici acasa … dupa care … sa-i ” azvarle ” sa munceasca la straini, sa le asigure alora salariile si pensiile batranilor, ori banilor de purtat in scoi ai copiilor alora, nicidecum al celor din Romania !
    Ce n-ati priceput … ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...