14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Polimed Bistrița, printre companiile care s-au bucurat de profit în plină pandemie

Polimed Bistrița s-a menținut și în 2020 în echilibru. Deși plin de încercări, anul 2020 nu le-a dat mari bătăi de cap celor de la Polimed, ba mai mult, profitul a crescut cu 14%.

Polimed Bistrița este un important producător de polietilenă, dar și primul producător de folie Cast. Așadar, jucătorul din industria ambalajelor a reușit să însumeze în anul precedent o cifră de afaceri de peste 47 de milioane de lei.

Aceasta este cu 2% mai mică decat în anul 2019, cand cifra de afaceri a depășit 48 de milioane de lei. Cel care a ieșit în evidență a fost profitul net înregistrat. 2020 a adus dupa sine o creștere de 14% a acestuia, depășind 4,78 milioane de lei.

De-a lungul timpului, Polimed nu a avut creșteri sau scăderi abrupte ale cifrelor. A avut parte de o creștere organică, de la an la an.

Polimed Bistrița împreună cu cei 98 de angajați activi ai săi, prin tehnologia implementată, reușesc să lase cat mai puține urme în mediul înconjurător. Astfel că s-au realizat investiții de 1,1 milioane de euro în producția de energie din surse regenerabile.

Scopul a fost diminuarea impactului pe care consumul masiv de combustibil și energie îl are asupra mediului. Totodată, compania deține un atelier de recuperare a deșeurilor de mase plastice, dotat cu o linie de reglanulare de tip EREMA. Polimed a investit aproximativ 500 de mii de euro în acest atelier, care are ca scop recuperarea materialelor de reciclare și raționalizarea resurselor.

Compania Polimed este prezentă pe piața din județul Bistrița-Năsăud dar și din întreaga țară de 26 de ani. Controlată de antreprenorul Ioan Tămășoi, compania și-a format o rețea proprie de distribuție. Aceștia posedă o flotă auto proprie prin care reușesc să își asigure aprovizionarea.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ca idee…. Antreprenorul Ioan Tamasoi este mort de mai bine de 3 ani de zile, într-un accident auto pe centura București, mort prin decapitare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...